Ha föltehetnétek egyetlen kérdést Istennek, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha feltehetnél egy kérdést, amire konkrét szöveges választ kapnál, milyen kérdést tennél fel.
Akik nem hisznek Istenben, azok legyenek szívesek ne írjanak! Vezessék le más kérdésnél a frusztrációjukat, ha egy mód van rá.
2012. szept. 28. 02:50
11/42 anonim válasza:
Miért kellett megteremtened az előző válaszolót? :)
12/42 Antimod válasza:
Azt kérdezném tőle, mi a fejlődésünk végcélja, és mi lesz a sok lélekkel.
14/42 anonim válasza:
Miért nem vigyázol arra, ami a "tiéd"?
15/42 anonim válasza:
ejnye-bejnye gyerekek.:)
Nem szégyenlitek magatokat?
Ezt tanultátok?
Tessék viselkedni...
Zsömle/lány :)
16/42 anonim válasza:
A mennyországba lesz kábeltévé?
17/42 anonim válasza:
A kábel-tv-re kérjük az összes sportcsatornát és az összes természetfilmeket, hasonlókat mutató csatornákat is.
19/42 anonim válasza:
Isten mindenkinek mindent megbocsát!
Kérdés, hogy te képes vagy-e megbocsátani önmagadnak?
Képes vagy-e azt mondani, hogy tévedtem, megbotlottam, ami történt, megpróbálom jóvátenni, megkövetem aki ellen vétkeztem, és a jövőre nézve ez egy jó ki lecke, hogy jobban figyeljek oda, mikor mit mondok, mit cselekszek. Még egyszer nem fogom ugyanezt elkövetni!
20/42 anonim válasza:
Ha lenne isten, azt kérdezném tőle, hogy mit akar azzal a sok lélekkel akit becsapott és félrevezetett!!! Egy lelket nem lehet kínozni, csak a testet! Ezért adódik a válasz, nem létezik pokol és mennyország és isten sem létezik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!