Szereted ezt a világot vagy nem szereted, és miért? Indokold meg a véleményedet.
is-is.az élet tele van szép dolgokkal,viszont ezeket nem mindig vesszük/vehetjük észre,mert rohanó életünkben körülhatárolnak minket a megélhetési ill. anyagi gondok és az emberek is egyre felületesebbek és durvák.
na és te,kedves kérdező?neked mi a véleményed?
Jó ez csak sok a s.ggfej.
Az a szerencse hogyha a legtöbbre rámosolyogsz, meglágyul a szívük.
Bár a Krisztusi tanítás szerint mindenkit szeretni kell, de a tetteit nem, csak az egyént.
egyébként János azt írta a keresztényeknek, hogy ne szeressék a világot, és azt ami abban van.
Nem nem szeretem ezt a világot.
1, sátán az uralkodó még.
Tele van ember és Isten ellenes dolgokkal.
Zsömle/lány
> Szereted ezt a világot vagy nem szereted, és miért?
Nem szeretem, de nem is utálom.
Van benne jó is, rossz is. Lehetne sokkal jobb, de sokkal rosszabb is.
Ha nem lenne egy koszos hulla és befogadta volna a fényt, akkor szeretném. De pusztulásra ítéltetett, s vele együtt mindenki, ki nem tagadta meg őt.
"A világ közepén álltam, és testben jelentettem ki magam
nekik. Mindnyájukat részegen találtam, nem leltem köztük senki szomjúhozót, és fájt a lelkem az emberek fiai miatt, hogy vakok szívükben, és nem látnak. Hiszen üresen jöttek a világra, és arra törekednek, hogy ismét üresen menjenek
ki a világból. Ám most részegek. Amikor borukat eltávoztatják, akkor fognak bűnbánatot* tartani"
Szeretem, mert van egy nagyszerű családom, otthonom, zöldségek-gyümölcsök teremnek a konyhakertben, vannak igaz barátaink, stb., stb.
Nem szeretem azt, hogy sok a betörő, a bunkó ember, hogy megtámadnak és kirabolnak idős embereket, hogy sok az olyan ember, akiktől óvakodni kell, hogy sokan nem mondanak igazat, stb.
Van rengeteg rossz dolog ebben a világban (sajnos egyre több), de csak hozzáállás kérdése, hogy ezek miatt keseregve, vagy a jó dolgok miatt örvendezve élünk-e. Én nem szeretnék keseregni, úgyhogy inkább a dolgok jó oldalát nézem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!