Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szereted ezt a világot vagy...

Szereted ezt a világot vagy nem szereted, és miért? Indokold meg a véleményedet.

Figyelt kérdés

#világszeretet
2012. szept. 23. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

is-is.az élet tele van szép dolgokkal,viszont ezeket nem mindig vesszük/vehetjük észre,mert rohanó életünkben körülhatárolnak minket a megélhetési ill. anyagi gondok és az emberek is egyre felületesebbek és durvák.

na és te,kedves kérdező?neked mi a véleményed?

2012. szept. 23. 13:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Egyetértesz Isten erre vonatkozó kijelentésével? Mert én igen. Te, és ti hogy vagytok ezzel?
2012. szept. 23. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem. Az emberek miatt. Lényegében semmi életkedven nincs és unalmasnak tartok mindenki mást is.
2012. szept. 23. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
*életkedvem
2012. szept. 23. 14:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Jó ez csak sok a s.ggfej.

Az a szerencse hogyha a legtöbbre rámosolyogsz, meglágyul a szívük.

2012. szept. 23. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
24%

Bár a Krisztusi tanítás szerint mindenkit szeretni kell, de a tetteit nem, csak az egyént.

egyébként János azt írta a keresztényeknek, hogy ne szeressék a világot, és azt ami abban van.

Nem nem szeretem ezt a világot.

1, sátán az uralkodó még.

Tele van ember és Isten ellenes dolgokkal.

Zsömle/lány

2012. szept. 23. 14:22
 7/15 anonim ***** válasza:

> Szereted ezt a világot vagy nem szereted, és miért?

Nem szeretem, de nem is utálom.

Van benne jó is, rossz is. Lehetne sokkal jobb, de sokkal rosszabb is.

2012. szept. 23. 14:30
 8/15 anonim ***** válasza:
nem, mert bordeline személyiségzavarban szenvedek. de remélem egyszer még fogom
2012. szept. 23. 14:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne egy koszos hulla és befogadta volna a fényt, akkor szeretném. De pusztulásra ítéltetett, s vele együtt mindenki, ki nem tagadta meg őt.

"A világ közepén álltam, és testben jelentettem ki magam

nekik. Mindnyájukat részegen találtam, nem leltem köztük senki szomjúhozót, és fájt a lelkem az emberek fiai miatt, hogy vakok szívükben, és nem látnak. Hiszen üresen jöttek a világra, és arra törekednek, hogy ismét üresen menjenek

ki a világból. Ám most részegek. Amikor borukat eltávoztatják, akkor fognak bűnbánatot* tartani"

2012. szept. 23. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Szeretem, mert van egy nagyszerű családom, otthonom, zöldségek-gyümölcsök teremnek a konyhakertben, vannak igaz barátaink, stb., stb.

Nem szeretem azt, hogy sok a betörő, a bunkó ember, hogy megtámadnak és kirabolnak idős embereket, hogy sok az olyan ember, akiktől óvakodni kell, hogy sokan nem mondanak igazat, stb.

Van rengeteg rossz dolog ebben a világban (sajnos egyre több), de csak hozzáállás kérdése, hogy ezek miatt keseregve, vagy a jó dolgok miatt örvendezve élünk-e. Én nem szeretnék keseregni, úgyhogy inkább a dolgok jó oldalát nézem. :)

2012. szept. 23. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!