Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szereted Jézust?

Miért szereted Jézust?

Figyelt kérdés
Elsősorban vallásos, hívő emberek véleménye érdekel. A poénosnak szánt válaszokat légyszi a "Humor" kategóriába írjátok.
2010. márc. 3. 12:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
mert ő Isten fia, aki önként megváltotta az emberiséget a tökéletlenség és a halál rabszolgasága alól.
2010. márc. 3. 12:38
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy én szeretem?
2010. márc. 3. 13:23
 3/18 A kérdező kommentje:
A kérdés azoknak szólt, akik szeretik Őt, és nem azt feltételeztem, hogy mindenki szereti. Sajnálom, ha nem volt egyértelmű. Ha nem szereted, ne írj ide, és kész.
2010. márc. 3. 13:45
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Az első válaszolóval teljesen egyetértek.

És hogy miért szeretem Jézust?

Mert sokszor adott hitet, és erőt, útmutatást a legnehezebb pillanatokban.

A rosszalló, zs!dó válaszokból pedig nem kérünk, köszönjük! :)

2010. márc. 3. 17:35
 5/18 anonim ***** válasza:
Mert ő is szeretett minket nagyon,annyira hogy életét adta miértünk.Hát hogy ne tudnám azt szeretni,akiben a legnagyobb a szeretet,és aki a legjobban szeret?
2010. márc. 3. 19:14
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
Mert a legnagyobb zen arc, akkora nehezeket mond, hogy még észrevenni is nehéz, hogy sokkolni akar. Aki nem hiszi, járjon utána.
2010. márc. 3. 21:05
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezt kifejtenéd bővebben? Engem érdekelne a dolog :)
2010. márc. 3. 21:19
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
Egy Kenneth S. Leong nevű békés ipse már megtette :) Ilyesmit a google is megtalál, ha nem hagyod ki az "ebook" szót a keresésből (magyar oldalakra is sima).
2010. márc. 3. 21:22
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
legfőként azért,mert ő is engem,de azért is,mert szeretetet tartotta a legfontosabbnak,amit sokan nem akarnak elfogadni,vagy átmagyarázzák,hogy de ők szeretetből cselekednek!Jézus is szeretetre tanított mindenkit,azt tartotta a legfontosabbnak,és a megbocsájtást!Ezért mondom mindíg,hogy jézus egy olyan próféta volt,akinek minden vallás valamennyire szót fogad,mégha nem is tudja!Mert amelyik vallás szeretetről,pozitív gondolkodásról,megbocsájtásról beszél,az egyet szól Jézus szavával!Nem volt semmi,ő volt a szeretet hírnöke!Nos én ezért szeretem...bár nekem nem ő mutatta ezt meg,hanem én jöttem rá,aztán ismertem meg Jézust,és tökéletesen egyet értek vele!És mivel testvérek vagyunk,így szeretem őt is,és minden lelket,akit a szeretet vezérel,mert nekem mindenki a testvérem(lelki) aki így gondolkozik a legfontosabb emberi érzelmekről!!!
2010. márc. 3. 21:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: bár több ember gondolkodna így, mint Te :)
2010. márc. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!