Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szereted Jézust?

Miért szereted Jézust?

Figyelt kérdés
Elsősorban vallásos, hívő emberek véleménye érdekel. A poénosnak szánt válaszokat légyszi a "Humor" kategóriába írjátok.
2010. márc. 3. 12:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szóval 21.37-nek szólt. Rájöttem, milyen rosszul jön ki az, hogy állandóan azt írogatom "utolsó", "utolsó" :)
2010. márc. 3. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Ízlelgesd az "előző"-t :D
2010. márc. 3. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Mertő az egyetlen aki meg tud vigasztalni és aki tényleg szeret. És értem is feláldozta magát a kereszten.
2010. márc. 6. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Mert gátlástalanul, képmutatóan jó. :-)

A kis huncut alávaló.

2011. szept. 22. 21:45
 15/18 Garrison 2001 ***** válasza:
Mert meghalt a kereszten az összes ember bűnéért, így megmentett minket a kárhozatra jutástól, ahhoz, hogy a Mennyországba kerüljünk csak hinnünk kell benne és Istenben és követni őt. Emellett azért is, mert szolgálatkész, kedves, önfeláldozó, szelíd. Egyébként nemcsak hogy szeretem, de imádom Jézust! 18/F keresztény
2015. máj. 24. 23:27
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Jól kiadja a bor (izé, vér) ízét.
2015. máj. 25. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
a sok idióta...:D
2016. júl. 9. 19:52
 18/18 anonim válasza:

2012-ben trauma alatt voltam,ezért nem tudtam Őt szeretni.De,egy napon félév elteltével hallottam mástól :,,Jézus szeret Téged!..."Ez úgy szíven talált,hogy visszatértem Hozzá és azóta is Imádom Őt.Hosszadalmas folyamat után meghallottam Jézus hívását a szerzetesi életre és idén érettségizek,amely rendbe belépésemnek a feltétele.

Ha nem leszek ott jelölt,ahová vágyok,az ismét trauma lesz,de akkor is maradok Jézus áldott Szent Kezében és másik rendbe kérelmezem majd belépésemet.

Dicsértessék a Jézus Krisztust!

Bernadette 24

2017. máj. 5. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!