Miért szereted Jézust?
Figyelt kérdés
Elsősorban vallásos, hívő emberek véleménye érdekel. A poénosnak szánt válaszokat légyszi a "Humor" kategóriába írjátok.2010. márc. 3. 12:28
11/18 A kérdező kommentje:
Szóval 21.37-nek szólt. Rájöttem, milyen rosszul jön ki az, hogy állandóan azt írogatom "utolsó", "utolsó" :)
2010. márc. 3. 21:53
13/18 anonim válasza:
Mertő az egyetlen aki meg tud vigasztalni és aki tényleg szeret. És értem is feláldozta magát a kereszten.
14/18 anonim válasza:
Mert gátlástalanul, képmutatóan jó. :-)
A kis huncut alávaló.
15/18 Garrison 2001 válasza:
Mert meghalt a kereszten az összes ember bűnéért, így megmentett minket a kárhozatra jutástól, ahhoz, hogy a Mennyországba kerüljünk csak hinnünk kell benne és Istenben és követni őt. Emellett azért is, mert szolgálatkész, kedves, önfeláldozó, szelíd. Egyébként nemcsak hogy szeretem, de imádom Jézust! 18/F keresztény
16/18 anonim válasza:
Jól kiadja a bor (izé, vér) ízét.
18/18 anonim válasza:
2012-ben trauma alatt voltam,ezért nem tudtam Őt szeretni.De,egy napon félév elteltével hallottam mástól :,,Jézus szeret Téged!..."Ez úgy szíven talált,hogy visszatértem Hozzá és azóta is Imádom Őt.Hosszadalmas folyamat után meghallottam Jézus hívását a szerzetesi életre és idén érettségizek,amely rendbe belépésemnek a feltétele.
Ha nem leszek ott jelölt,ahová vágyok,az ismét trauma lesz,de akkor is maradok Jézus áldott Szent Kezében és másik rendbe kérelmezem majd belépésemet.
Dicsértessék a Jézus Krisztust!
Bernadette 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!