Hogyan fogadjuk Jézust második eljövetelekor?
Én ilyen kis apróbb angol szendvicsekre gondoltam. Meg teára.
A bor talán ízelten tréfának tűnne.
"Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek.
És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen, akkor jajgat a föld minden népe, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel.
És elküldi angyalait nagy harsonaszóval, és összegyűjtik az ő választottait a négy égtáj felől, az ég egyik sarkától a másik sarkáig."
Szerintem 4 féle fogadtatás lesz.
-A hívők örömmel.
-Zsidók számára első eljövetel, mert ők nem hiszik többségében, hogy már eljött egyszer.
-Lesznek vallásosak, aki nagyon meg fognak lepődni, mert nem erre a Jézusra számítottak.
- Hitetlen világ meglepődik, megrémül és nem tudja tovább tagadni. Ott lesz előttük élőben.- Na ezt tagadjátok ! :D
Attól függ hogy mennyire hasonlít Jim Caviezel-re...
(bocsi)
Nem, de tényleg, ha olyasmi fazonban mutatkozik, mint amilyet mi várunk, vagy hogy fennmaradt hogy hogy fest, akkor lehet hogy elhinnénk hogy ő az.
Minden úgyvan ahogy a Péter levelében olvassuk "Az utólsó napokban csúfolódók lesznek akik gúnyt űznek az Ő visszajöveteléből.....Ebből is látható mennyire igaz Biblia.
Rettenetes dolog az ÉLŐ ISTEN elé kerülni!De ha a bűneid megvannak bocsájtva,neked nagy öröm lessz a találkozás.
Ó, úgy látom, a magukat nagyon viccesnek gondoló válaszolókat kigyomlálták végre. Talán eltévesztették a kategóriát, bár a Humor kat. színvonalát sem emelték volna túlságosan... :)
Komolyabbra fordítva a szót, két kérdést ajánlanék szíves figyelmetekbe:
1. A főtéma, azaz Jézus 2. eljövetele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
2. Jézus kinézetével kapcsolatban néhány elképzelés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
A magam részéről csak azt tudom mondani, hogy fel kell készülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!