Katolikus vagyok, de református istentisztelere és gyülekezetbe járok. Szerintetek sem normális?
Figyelt kérdés
Nem régóta járok egy református gyülekezetbe, és azóta templomba is. Sokkal jobban tetszik mint a katolikus szentmise, sokkal érthetőbb(számomra).Amikor ezt megtudta a hittantanárom, kisebb agyvérzést kapott, és nem értettem, hogy miért. Szerintetek is elitélendő/szégyellendő, esetleg nem normális dolog ez?
Előre is köszönöm!
2012. szept. 13. 18:02
11/14 anonim válasza:
Üdv
Én magamtól lettem református néhány éve mégis a katolikusokhoz járok.
12/14 anonim válasza:
En katolikus vagyok,de kb.masfel eve reformatus felekezethez is jarok.Mindkettonek lattom a pozitiv es nagyon idezojelbe teve ,,negativ"oldalat! De,en igy erzem jol magam,hogy pl.vasarnap reggel megyek Istentiszteletre( eros,buzdito,meghato Igehirdetes miatt)Este romai katolikus misere megyek ( szent aldozas -> gyonyoru jelentossege miatt).Utobbi idokben kisse tavoljartam a reformatusoktol,de mar vagyok vissza hozzajuk(persze jo,szeretetteljes kozosseg miatt is)...Katolikus hitvedelmet hiszem, igy nem tudnek reformatus lenni...Azert meg annyi,hogy szivemhez es lelkemhez a reformatus Isten dicsoitesek allnak kozelebb! Aldas,bekesseg! Dicsertessek a Jezus Krisztust!
13/14 anonim válasza:
Keresztényeknek egy az Istenük Jézus.
Tökmindegy hogy te egy református katolikus evangélikus vagy egy baptista,stb gyülekezetbe imádod az Istened.
14/14 anonim válasza:
Pacsi. Üdv a klubban. Katolikusnak kereszteltek, református gimibe jártam :D remélem hamarosan konfirmálhatok, annak ellenére, hogy anno bérmálkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!