Mi a véleményetek erről? Ki beszél most hazugságot, Ő káromolja a H. GYülisek (szentlelkét) Vagy Ő mondja az igazságot, Paul egy elég elismert lelkész, mondana ilyet, ha nem lenne igaz? AZért hallgassátok végig! Érdeklődve várom válaszaitokat!
2012. szept. 13. 12:13
31/36 Hazardteam válasza:
Ezt a hitesektől kellene megkérdezned szerintem, de nem így interneten, itt mindenki azt (és annak a nevében) ír amit akar..
32/36 A kérdező kommentje:
Semmi értelme nem lenne annak, hogy valaki azt hazudja, hogy átélte...
2012. szept. 14. 18:24
33/36 Hazardteam válasza:
Szerinted. Láttam itt GYK-n már "válaszolni" embereket mások nevében, mintha ők írták volna.. Kavarni úgy is lehet, ahogy el sem tudod képzelni, elég egy csipetnyi igazság morzsa köré felépíteni egy nagy hazugságot és máris bevette 100 ember.
34/36 anonim válasza:
Nem tudom, ér-e még valamit a hozzászólásom, de Pál a Szentlélek működésének leírásánál nem említ földre esést, de ír arról, hogy a prófétálás vagy nyelveken szólás nem tudattalanul történik, hiszen a közösség szabályai alapján korlátozható (1Kor 14). Nem "kikapcsol a tudatod", hanem "nem kapcsolódik be a tudatod".
35/36 Hazardteam válasza:
Az emberek ma már nem olvassák a bibliát? A TELJES írás Istentől ihletett.
36/36 anonim válasza:
Ki mondta neked?
Nem baj,hogy emberek kreálták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!