Mi a véleményetek erről? Ki beszél most hazugságot, Ő káromolja a H. GYülisek (szentlelkét) Vagy Ő mondja az igazságot, Paul egy elég elismert lelkész, mondana ilyet, ha nem lenne igaz? AZért hallgassátok végig! Érdeklődve várom válaszaitokat!
Tévedsz, engem nem a pontozás érdekel, hanem az hogy az igazat írjam, és ne az emberek kedvébe járjak.
Ha biblia vers kell, akkor írok.
(1Mózes 2:7) 7 És ekkor Isten megformálta az embert a föld porából, és az orrába lehelte az élet leheletét, így lett az ember élő lélekké.
Tehát itt látható, hogy nem lelket tett az emberbe, hanem az orrába lehelte az életet, vagy is elindította a légzést.
Így az addig halott lélekből lett élő lélek.
A lélek az ember, a szellem a Teremtő.
Zsömle/lány
Szia, én jártam gyülibe pár évig. Most nem járok, hogy miért az magánügy, de nem tartozom azok közé akik feleslegesen vádaskodnának,mert igazából nincs miért. Igen, ha Isten szent szelleme (lelke, as you like it) betölt,akkor lehet, hogy a földre esel. Velem is megtörtént. Volt, hogy szálegyenesen ültem végig az egészet mert nem voltam lelkileg ráhangolva. Tudod, Isten Szelleme olyan szelíd mint egy galamb, nem erőlteti rád magát. Akkor esel a földre, ha átadod magad neki. akkor szólsz nyelveken, énekelsz vagy mit tudom én, ha hagyod, hogy egy percre kikapcsoljon a tudatos elméd és elengeded magad.
Az Apostolok cselekedeteiben volt egy olyan rész, hogy azt mondták a keresztényekre, hogy édes bortól részegedtek meg, mert furcsán viselkedtek. Aztán Péter elmagyarázta a döbbent nézőközönségnek hogy nem bortól hanem Isten szellemétől "részegedtek meg." Nos, szerinted azok az emberek hogy viselkedtek?
A szellemtől való lerészegedés máshol is előfordul a Bibliában, ne haragudj, én pontos igehelyeket nem tudok, nem vagyok tanú, én az egészet olvasom összefüggésében.
A Tanúk nem kiragadnak, hanem értelmeznek.
Ezt a verset hogyan magyaráznád?
Eleve ellenséges a hozzáállás, úgy hogy írhatnék amit csak akarok.:(
Úgy hogy ne írok
Zsömle/lány
Szia!
Amit a H.Gy. csinál,sima érzelmeken keresztüli tudatmanipuláció és a kevésbé figyelmesek lelki fogságban tartása!
Magyarázhatod te egy alkoholistának,hogy rossz úton jár,amíg maga fele nem ismeri függőségét,lekiabál!
Szia ma 10:13!
Voltam,ezért vagyok bátor elmondani,hogy egyszerű pszichológiai módszerekkel dolgoznak!
ÉS mit tartassz függőségnek ott, mi miatt függők?
Nekem csak ezt az eldőlést nehéz megértenem... lehet csak elalszanak..:D najó ez csak poén volt.. Meg persze a rángások... azért kérdeznék olyat, hogy akinek volt benne része mit érzett? Miközben mondjuk rángatózott? Nem tűnik jó érzésnek a videokból itélve!!!
Meg miután eldölt, mivan ha beveri a fejét?ÉS azután alszol, vagy csak ugy fekszel ott? És minek kell még betagargatni is? Bocsi a sok, és kusza kérdésért:D
De ugy gondolom, azokat is illene megkérdezni akikkel megtörtént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!