Miért könnyebb és jobb azoknak, akik hisznek Istenben?
maximálisan egyház és vallásellenes vagyok!
az egész csak a pénzről szól. gondoljunk csak a középkorban gyártott búcsúcédulákra, és még sorolhatnám...
az egyháznak azért van szüksége újabb és újabb hívőkre, hogy a papoknak legyen miből öltözködni és kajálni. stb. mert sztem anélkül is lehet hinni vmiben, ha nem járkálsz templomba, nem adakozol, stb.
én nem vagyok vallásos, de nem érzem magam szar embernek, mert ugyanúgy segítek a néninek leszállni a villamosról, és ugyanúgy van BKV bérletem.
és ezt nem azzal magyarázom, h jaj mer isten mit szólna, ha nem így tennék. nem! nekem van erkölcsi tartásom, és vannak elvárásaim magammal szemben. vallás és egyházak nélkül is.
pff de ááááááhhhhhh
én nem hiszek..de ha itt a vallásosaknak a földi élet örömeit nem szabad kiélvezni...akkor sajnálom őket !!de tényleg.. és ha még se kerülnek a mennyországba..akkor elpazarolták az egyetlen életüket
nem akartam senkit semmegbeántni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!