Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi ez a sok szcientológiás...

Mi ez a sok szcientológiás hirdetés youtube-on?

Figyelt kérdés

vagy csak nekem lett hirtelen sok?

bocs,ha nem jó a kategória,illene internethez is

2012. aug. 30. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is feltunt...nyomulnak.egyszeruen szanalmasak.En egyetlen egyszer voltam , persze akkor meg nem tudtam mi az.Dienetikanak vagy minek neveztek magukat.Egy onertekelesi tesztet csak unalomuzesbol kitoltottem a neten, aztan valahogy megtalaltak...persze mit sem sejtve oke elmentem,mindig is kivancsi ember voltam.A helyszinen azonban gyorsan levagtam az elso tali alkalmaval mi az abra...utana persze hivogattak, eloszor turelmesen mondtam h sajnos nincs ra se idom se penzem erre a "mulatsagra" de a nocike nem vette a lapot , na egyszer kiosztottam a telefonba.utana nem hivott.De elotte komolyan elgondolkoztam , erdemes e teloszamot cserelnem.Ez 3 eve volt. Szemet kizsigerelo banda, messzirol el kell kerulni oket.Hallottam mar remsztorikat azota.
2012. okt. 29. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:

10. válaszon fetrengek a röhögéstől!

Nem tudsz valami hasonlóan jó, vicces, hatékony módszert a Jehova Tanúk távol tartásához? :) Köszi!

2013. dec. 31. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!