Mi ez a sok szcientológiás hirdetés youtube-on?
vagy csak nekem lett hirtelen sok?
bocs,ha nem jó a kategória,illene internethez is
Kapálóznak, próbálnak birkákat szerezni.
Kerüld őket, a saját érdekedben!
Ne is kattints rá. Ezek a szokásos propaganda szövegeiket takarják, amivel behúzzák az emberek fejét.
A tragikomikus az benne, hogy rengeteg ember elhiszi azt a bődületes marhaságot, hogy minden hibáért és rosszért az ő életében mások felelősek, és hogy nulla erőfeszítéssel el lehet érni bármit.
Az az alapgondolatuk, hogy bárki, aki nem ért egyet velük, az rossz ember, aki megakadályoz a haladásban.
Mesterien manipulálnak és forgatnak ki a pénzedből.
Volt nálunk egy nagy vásár, ott voltak ezek a fiatal, csillogó szemű hü.lyefejűek is egy pavilonnal. Természetesen az a szó, hogy scientológia nem volt kiírva náluk, de ez a dietika vagy mi igen. Odamentem érdeklődő arccal, természetesen a kezembe nyomták azt a két hü.lye fémhengert, hogy "ingyenes stresszmérés". Én persze South Parkon szocializálódtam, tudtam miről van szó. 5 másodpercig fogtam a hengereket, aztán levetettem magam a földre, elkezdtem fetrengeni,és közben azt zokogtam, hogy "Xenu!! Xenu!! Megmart Xenu! Segítsetek!" (ehhez képzeljétek hozzá, hogy 188 centi vagyok és 95 kiló)
Vagy 20 ember sietett oda a járókelők közül, az egyik szcientológus lány elbőgte magát :)
Jó móka volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!