1/23 anonim válasza:
Én:))) Már vagy 100x. Üdv. Józsi
5/23 anonim válasza:
Szerintem, akinek ennyi ideje van, hogy többször is kiolvassa, az biztos életfogytiglant ül valahol valami BV-intézményben.
6/23 anonim válasza:
...és már elsőre sem volt nagyon izgalmas, ha az ember előre tudja, hogy ki a végén a gyilkos...
7/23 anonim válasza:
alapvető műveltséghez tartozik, hogy legalább egyszer végigolvassa az ember. én folyamatosan olvasom 10-11 éves koromtól, azóta legalább 6x kiolvastam. Mindig más bibliafordítást olvasok, így tudok újat olvasni mindig.
8/23 anonim válasza:
Így van, az alapvető műveltséghez hozzátartozik, szerintem is! Ahogy a Korán, Thalmud, Ramajana stb. ismerete is. Ezek az emberiség kulturkincsei! Remélem, a többit is olvastátok?
9/23 anonim válasza:
(Le mertem volna fogadni, hogy a Nagy Olvasók erre mélyen elhallgatnak.)
10/23 anonim válasza:
ma 20:43
Európai emberek lévén nem igazán voltak hatással kultúránkra az általad említett könyvek. a Biblia viszont történelmünkben fontos szerepet játszott, ezért is tartozik hozzá az alapvető műveltséghez. a többi könyv számunkra a vallási kategóriába tartozik és lévén, hogy nem vagyunk valláskutatók és közülünk majdnem mindenki keresztény, nincs is különösebb oka, hogy elolvassuk őket. Nagy valószínűséggel nem is értenénk mert nem mozgunk otthonosan azokban a kultúrákban.
továbbá multikulturalizmus ide-oda, egy átlag európainak nagyon ritkán válik hátrányára ha nem ismeri a Koránt, Talmudot (stb.), gyakorlatilag soha.
ennyi a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!