Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Úgy döntöttünk nem lesz szex...

Úgy döntöttünk nem lesz szex csak házzaság után. DE . Ugye azért van pár "dolog" amit csinálhatunk?

Figyelt kérdés

Jövő ősszel lesz az esküvőnk. :)

Szóval, azt szeretném tudni hogy aludhatunk-e együtt, csókolózhatunk-e hosszan? Kézzel izgathatjuk-e egymást? Vagy az is bűnnek számít?

2012. aug. 24. 00:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első kettő nem bűn, de a harmadik a szex fajtája (tudom hivatalosan nem az, de lényegileg igen).

Ha az első kettő után nem történik semmi, az nem bűn, de olyan, mint ha éhesen mennél bevásárolni. Kifejezetten hívjátok a kísértést. Persze ha ellen tudtok állni egyáltalán nem baj, de az együtt alvás nagyon veszélyes. A hosszú csók szerintem annyira nem, de mindenki mástól izgul fel.

Nos, az meg a másik véglet, hogy csak akkor szexelj, ha gyereket akarsz. A szexet azért adta Isten, hogy a házastársak kimutassák egymás felé érzéseiket. Mellékesben gyerek gyártásra is jó.

Amúgy sok boldogságot!

2012. aug. 24. 08:03
 12/40 anonim ***** válasza:
52%

Szia !

A két szélsőt nem javaslom, mert ennek előbb utóbb elbukás lesz a vége !

A csókot szolid formában a határotok figyelembevételével esetleg.

Shalom.

2012. aug. 24. 08:11
 13/40 anonim ***** válasza:
25%

Isten szemében az egész férfi-nő hetero hozzáállás bűnnek számít,tehát semmit nem csinálhattok! teljesen természetellenes dolog!

Na,ne vedd komolyan:)

A "tilos a házasság előtti szex" ez emberi kitaláció,Isten ilyet soha nem tiltott.

2012. aug. 24. 08:24
 14/40 Pietrosol ***** válasza:
52%

Szia!

Van egy pár dolog,például kipróbálhatod milyen az,amikor az ember nem könyvből,szoknyás fiúk ideológiái szerint él!

Gondolkodj el azon,hogy mi változik attól,hogy egy hivatalnok és/vagy pap összead titeket!

2012. aug. 24. 08:38
 15/40 A kérdező kommentje:
Kedves 10es! Megvilágosultál! :)
2012. aug. 24. 09:36
 16/40 anonim ***** válasza:
22%
szerintem nyugodtan kufircoljatok...
2012. aug. 24. 11:40
 17/40 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Ezzel a kérdéssel és a válaszok többségével is csak az a baj, hogy vannak fiatalok, akik ezt a dolgot tényleg komolyan gondolják, és ti jókat gúnyolódtok rajtuk.
2012. aug. 24. 11:51
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak dugtok, az nem szex. A szex az szex, nem csak dugásból áll, szóval lehet.
2012. aug. 24. 12:15
 19/40 anonim ***** válasza:

A kérdés és a válaszok is a humor kategóriába valók.

Aki a kézzel izgatásra azt írta, az nem szex, mit szólna, ha a partnere azt mondaná: Nem csaltalak meg vele, csak kézzel izgattuk egymást. Ezt tudom mondani a kérdezőnek is. Ha a kézzel izgatás szex, akkor házasságon kívül bűn. Ha nem szex, akkor te se akadékoskodj azon, ha életed leendő párját valaki kézzel izgatja, esetleg ő izgat valaki mást kézzel.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2012. aug. 24. 13:12
 20/40 anonim ***** válasza:
nem én irtam, de ha már itt tartunk nem csak a szex számit megcsalásnak.
2012. aug. 24. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!