Mindig, minden módon és esetben (lehetőség nélkül) elveszítjük az emlékeinket a következő életbe születően?
Az elmélet szerint igen elveszítjük az összes emlékünk! De állittólag előhívható,bár én voltam ilyen reinkarnációs utazáson és nem hiszem,hogy előző életem emlékeit láttam!
De ki tudja biztosan? Senki!
Szia!
Semmit nem veszítesz el, csak látens formában (vagyis nem megnyilvánult módon, azért TŰNIK úgy, mintha elfelejtenéd) léteznek.
Ugyanakkor azok a tapasztalatok, emlékek és képességek, amikre szükséged van ebben az életben, azok aktívak maradnak.
Ezzel magyarázható pl. a nagy tehetség, kiváló ügyesség, intuíció, stb. Amiről egy külső szemlélő, aki nem hisz a reinkarnációban, azzal letudja, hogy az Isten ajándéka.
Miért, neked megmondták, hogy lesz következő életed? Vagy csak úgy elhiszel mindent, amit mondanak alap nélkül?
Ha hasonlókat álmodsz, nyilván az alapja mély hatással volt rád, ezért többször előjön. Nem tulajdonítanék neki túl nagy jelentőséget. Kicsit labilis alkatnak tűnsz, mintha csekély lenne az önbizalmad. Ebből sok probléma adódhat, de leginkább magad tudod megoldani.
Amíg álmodban történik, addig nem kell aggódnod:)
Miről szól az álmod? Milyen környezetről van szó?
Tudod irányítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!