Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt sátánisták? Mondaná...

Vannak itt sátánisták? Mondanátok néhány tömör lényegre törő tényt a sátánizmusról?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mit hisznek pontosan, vagy nem is tudom... Amit fontosnak tartotok leírnátok? Köszönöm előre is.

2012. aug. 22. 17:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Elnezest az elso komentben veletlenul kerult bele az igeresz az elejen.
2012. aug. 22. 22:58
 12/26 anonim ***** válasza:
2012. aug. 22. 22:58
 13/26 anonim ***** válasza:

Érdekes és elgondolkodtató a kérdés amit felvetettél?

Jézus így gondolta volna, hogy az ördögöt ne szeressük, hogy beöltözünk sötétbe és az embereket riogatjuk a megjelenésünkkel?

Van sejtésem mit gondol Jézus ezekről az emberekről!!

2012. aug. 22. 23:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 13# Ezt a választ igazán megspórolhattad volna.
2012. aug. 23. 09:35
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nagyon sok ilyen ember va.Vannak akik megkötözve élnek gonosz démonok által akik a sátán alattvalói, megbabonázzák az embert,és nagyon nehezen lehet tőle szabadulni.CSakis Isten tud megszabadítani az ilyen gonosz sátáni dolgoktól. Ajánlom ezt a filmet mindenkinek...Isten még mindig csodásan működik és várja az ő szeretteit az embereket Őhozzá,akikért életét adta hogy élhessenek.

Nézzétek meg!!.

[link]

2012. aug. 23. 14:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, elég primitív vagy. Komolyan sajnállak a tudatlanságodért.
2012. aug. 23. 14:47
 17/26 A kérdező kommentje:
15# Nem vagyok kíváncsi, a buta rögeszméidre, én sem próbáltam egyikőtökre sem rátukmálni a saját nézeteimet, megkérnélek rá, hogy te se tedd! A videót meg még véletlenül sem fogom megnézni, mert az idő pénz, nem vesztegetem ilyen hülyeségekkel... Az biztos, hogy Isten jól működik. Ahogy mondtad! Még ennyi év után is több ezer szentfazék él meg belőle...
2012. aug. 23. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, megmondod a korod és a nemed?
2012. aug. 23. 16:17
 19/26 A kérdező kommentje:
Persze. 15/L.
2012. aug. 23. 19:28
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát... lehet még korai neked ez a dolog, de az eddigi válaszaidból - amennyire le lehetett - azt szűrtem le, hogy valószínűleg érettebb és következetesebb is vagy a korosztályodnál. Fenntartom, hogy változhat még a véleményed a dolgokról, akár teljesen máshol is kilyukadhatsz, mert ekkortájt alakul ki mindenkiben a saját világnézete.

De az még mindig áll, hogy ha bármilyen kérdésed felmerül, privátban megírhatod és válaszolok. Aztán majd eldöntöd, hogy ezen az úton kívánsz-e haladni.

Első válaszoló voltam

2012. aug. 26. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!