Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan találtál rá Istenre?

Hogyan találtál rá Istenre?

Figyelt kérdés
Mindenkinek a válaszát várom, legyen az valamilyen egyházi felekezethez tartozó, vagy csak maga módján vallásos keresztény :) Katolikusok, reformátusok, evangélikusok, golgoták, adventisták, bárki nyugodtan válaszoljon a kérdésre! (olyan válaszokat legyetek szívesek mellőzni, hogy ez már a sokadik kérdés, meg ateista vagyok. Köszönöm!)

2012. aug. 12. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A 7 valaszolanak.Amikor Jézus beszélgetni kezdett Nikodémussal, ezt mondta: “…Bizony, bizony, mondom néked: ha valaki nem születik újonnan, nem láthatja meg az Isten országát.” a Nikodémus ezt kérdezte tőle: “Hogyan születhetik az ember, amikor vén? Bemehet anyja méhébe és megszülethetik ismét?” Jézus így felelt: “Bizony, bizony, mondom néked, ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába. Ami testtől született, test az, és ami Lélektől született, lélek az. Ne csodálkozz, hogy ezt mondtam neked: Újonnan kell születnetek.” (János 3:3-7)
2012. aug. 14. 23:28
 12/13 anonim ***** válasza:

átvágtam a hazugságok tüzes porsivatagán, ahol a tűznek démonai lakoznak a kárhozott lelkekben

sok küzdelem után elérkeztem ÉÁ-hoz és békét találtam

már tudom, hogy egyetlen páros számban sem lakozik semmilyen isten,

mert az isteni teremtésben minden páros és mindennek párja van

az utat, amit végig lehet járni, végigjártam és a halhatatlanságot (=az életnek eleven vizét) megtaláltam

megtaláltam ÉÁ-t, megtaláltam Oannes-t, megtaláltam János-t, megtaláltam Jézus-t

egyszer majd megértitek, miben vagytok

2012. aug. 28. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:

"Bizony, bizony, mondom néked, ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába." (!!!!!!!!!)

-ha valaki nem születik víztől:

Éá-t érti alatta, az Isten-Anyát, források fakadnak, ahová lép

és Lélektől:

lélek = LIL-IK

ENLIL és ENKI

a lélek tőlük való, az Isten-Pártól

mondtam nektek, amíg a kettőt (=ENLIL-t és ENKI-t) eggyé nem teszitek (önmagatokban),

nem mentek be

a kertbe, a királyságba

nektek folyton viszályt, disszonanciát, FÉL-LÉT-et tanítanak,

így veszik el az erőtöket

megszülettetek már ezerszer és még sem látjátok?

mindíg minden születésetek lényegében ugyanarról szól:

kaptok egy esélyt, de persze folyamatosan le is rabolnak benneteket

2012. aug. 28. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!