Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Segítség! Melyik az igaz út?

Segítség! Melyik az igaz út?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy a Jehova tanúihoz vagy a Hit gyülekezetéhez csatlakozzak-e!
2012. aug. 10. 16:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
61%
Pfúú ba*meg.Téged se szeretnek otthon mi?
2012. aug. 10. 16:37
 2/36 anonim ***** válasza:
73%
2012. aug. 10. 16:40
 3/36 A kérdező kommentje:
Nem igazán. :S
2012. aug. 10. 16:40
 4/36 anonim ***** válasza:
64%
Oly sok vallás van és a 3 legrosszabból kettőt kiválasztottál.
2012. aug. 10. 16:43
 5/36 anonim ***** válasza:
64%
Tartozz egy kiskutyához inkább :( Komolyan.
2012. aug. 10. 16:43
 6/36 anonim ***** válasza:
Döntened neked kell de én inkább valamelyik történelmi egyházat (katolikus, református stb.) keresném fel a helyedben. Anno én is a katolikusokhoz csatlakoztam és nem bántam meg. Az a legjobb ha ott ahol laksz van működő szerzetesrend, mert én azt tapasztaltam, hogy kicsit komolyabb a hozzáállásuk a hitoktatáshoz mint mondjuk a világi papságnak. Sok sikert!
2012. aug. 10. 16:50
 7/36 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem tudod eldönteni? Mennyit tudsz akár az egyikről, akár a másikról? Merthogy a kettő között ég és föld a különbség, majdnem szó szerint. :D
2012. aug. 10. 16:51
 8/36 anonim ***** válasza:
8%

Csak hozzájuk ne. Ha mindenképpen vallást akarsz, akkor én is a történelmi egyházakat javaslom.

Szeretet ad a kiskutyád, a barátaid, a barátnőd, ha már a családod nem ad, de a gyülekezetek nem fognak neked igaz szeretetet adni, abban biztos lehetsz.

2012. aug. 10. 16:59
 9/36 anonim ***** válasza:
62%
És ha most mi az egyik vallásra többen szavaznunk, oda csatlakozol?!Mi döntsünk helyetted? Próbálj belül elcsendesedni, és várni az Urat, hogy hova vezet. Nem tudom, miért pont ez a két gyülekezet van pont a tarsolyodban, ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, én egyiket sem választanám. Ezektől sokkal élő hitűbb,a Bibliához jobban ragaszkodó közösségek vannak.
2012. aug. 10. 17:09
 10/36 anonim ***** válasza:
0%
Akkor már menj szcientológusnak.
2012. aug. 10. 17:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!