Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus milyen állapotban van most?

Jézus milyen állapotban van most?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

aki nem hiszi sátán létezését az az egész kereszténységet tagadja!!!!!

Ez egy magas rangú bíborostól hallottam.

Ugyan is ha ne létezne akkor az egész "herce-hurcának", Jézus halálának semmi értelme!!!!:((

SZÖRNYŰ

2012. aug. 3. 00:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát én speciel nem hiszek sem a sátánban, sem az istenben, sem Jézusban.

Ja és mielőtt fröcsögve nekem támadnál, csak szólok, hogy felőlem mindenki abban hisz, amiben akar.

2012. aug. 3. 00:34
 13/17 anonim ***** válasza:
NEM ÉRTEM
2012. aug. 3. 05:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocs Hazardteam, nem láttam az idézőjelet. És igazad van, én is utálom, ha valaki a Sátánt hozza fel példának, csak mert nem hiszek Istenben.
2012. aug. 3. 08:51
 15/17 Hazardteam ***** válasza:
60%
Nincs semmi gáz, általában többször nem veszik észre az idézőjeleket, mint ahányszor észreveszik. Régen én sem hittem Istenben, az egész kultúránk a tagadására épul, Ő pedig "rejtőzködő Isten". Ameddig tovább nem jutottam az iskolai tananyagnál és nem kezdtem csillagászattal, kozmofizikával, quantumfizikával foglalkozni, addig én sem hittem benne, akkor viszont megtört a jég. Ráadásul nem is nagyon hallottam Istenről, mert a családom sosem járt templomba, vallási témákról, meg Istenről pedig sosem beszélt a környezetemben senki. Talán jobb is. Mert, ha akkor belefutok ilyen csípőből "lesátánozósokba" meg "vallásos" emberekbe, lehet, hogy ma nem lennék hívő. Lehet, hogy összemostam volna Istent az emberek agymenéseivel, holott Ő sokkal magasabb szinten mozog, mint, ahogy emberi ésszel felfoghatnánk. Tényleg szükséges hit, de az biztos, hogy nem véletlenszerű, vagy vak hit. Isten nem loserkedik, mert Ő maga sem az:)
2012. aug. 3. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Köszöni szépen, jól megvan. Most beszéltem az előbb vele.

Egyébként a keresztény álláspont szerint vár a visszajövetelre, aminek az időpontját senki nem tudja biztosra. Addig az atyja mellett várakozik és figyel.

Más álláspont szerint pedig, más életformákat próbál segíteni, ahogy tette velünk is anno.

Megint más álláspont szerint nem is létezett, ő csak egy szimbólum.

Ezen kívül van még n+1 álláspont. Melyik érdekel?

2012. aug. 3. 20:50
 17/17 Orosz18 ***** válasza:
a mennyiben él az istennel , ahova te is kerülni fogsz ha hiszel benne is a kézus és isten követed
2012. aug. 29. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!