Jézus milyen állapotban van most?
ehj gyerekek, ne veszekedjetek.
Látom azért sokan a humoruknál vannak:) :D)))
A tárgyra térve:
Jézus a számításokat tekintve több mint száz éve királyként a hivatalában van, és szellemi vezetést nyújt azoknak az embereknek akik meg akarják tanulni hogyan kell helyesen az Ő elvárása szerint élni.Éppen a Juhok begyűjtése van folyamatban az irányítása alatt.
Ajjaj valami rosszat írtam:(
Vagy csak az a baj hogy valaki fel ismerte melyik hithez tartozom:( :)
Bocsi de ez van
"Szerintem a bunkoságodat az atyádtol Sátán tol tanultad, én csak a kulturált véleményedet kértem, de ez beked magas röptü labda, ne haragudj meg a csipős megjegyzésemért de Dávid király azt mondta hogy feleljmeg a bolodnak a maga bolodságánaj megfelelően" (by: F.Forseti)
Köszike
Ez nem vélemény volt, hanem válasz a kérdésre, barátom. És én nem hiszek sem a Sátán ban, sem a Sátánban. Viszont a te kezedet a Sátán vezeti, azért nem tudsz helyesen írni.
Nem gyaláztam Jézust, és semmi közöm semmiféle Sátánhoz. Ha Istenben hinnék, a Sátánban akkor sem hinnék, mert galádság az emberi ostobaságot, tudatlanságot és az emberi természetből eredő önzést egy kitalált lény számlájára írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!