Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus milyen állapotban van most?

Jézus milyen állapotban van most?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 15:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Ez milyen kérdés már? A fizikai állapota por és hamu, a szellemi állapota meg a keresztények szerint mennybéli.
2012. aug. 2. 16:26
 2/17 Hazardteam ***** válasza:
31%
A te "állapotod" meg nem csak egyszerűen ostoba, de még legalább bunkó is. Minek írsz ilyeneket egy vallási topikba? Ennyi erővel bemehetnél a testépítőkhöz, hogy beírkáld, mekkora hülyeség az egész, vagy a vegetáriánus kérdésekhez, hogy marhaszegy recepteket erőltess és közöld, hogy hülye, aki vega.
2012. aug. 2. 16:57
 3/17 anonim ***** válasza:
19%

ehj gyerekek, ne veszekedjetek.

Látom azért sokan a humoruknál vannak:) :D)))

A tárgyra térve:

Jézus a számításokat tekintve több mint száz éve királyként a hivatalában van, és szellemi vezetést nyújt azoknak az embereknek akik meg akarják tanulni hogyan kell helyesen az Ő elvárása szerint élni.Éppen a Juhok begyűjtése van folyamatban az irányítása alatt.

2012. aug. 2. 17:48
 4/17 Hazardteam ***** válasza:
37%
Jesszusom:)
2012. aug. 2. 18:03
 5/17 anonim ***** válasza:
34%

Ajjaj valami rosszat írtam:(

Vagy csak az a baj hogy valaki fel ismerte melyik hithez tartozom:( :)

Bocsi de ez van

2012. aug. 2. 18:19
 6/17 anonim ***** válasza:
5%
Az Alfa és az Omega közöttiben....
2012. aug. 2. 18:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm mindama bunkónak, aki lepontozott, és akkor legyen kedves megmagyarázni, mi nem jó a válaszomban. A mennybéli állapoton mit nem lehet érteni, okoskáim?
2012. aug. 2. 19:30
 8/17 Hazardteam ***** válasza:
21%

"Szerintem a bunkoságodat az atyádtol Sátán tol tanultad, én csak a kulturált véleményedet kértem, de ez beked magas röptü labda, ne haragudj meg a csipős megjegyzésemért de Dávid király azt mondta hogy feleljmeg a bolodnak a maga bolodságánaj megfelelően" (by: F.Forseti)

Köszike

2012. aug. 2. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Ez nem vélemény volt, hanem válasz a kérdésre, barátom. És én nem hiszek sem a Sátán ban, sem a Sátánban. Viszont a te kezedet a Sátán vezeti, azért nem tudsz helyesen írni.

Nem gyaláztam Jézust, és semmi közöm semmiféle Sátánhoz. Ha Istenben hinnék, a Sátánban akkor sem hinnék, mert galádság az emberi ostobaságot, tudatlanságot és az emberi természetből eredő önzést egy kitalált lény számlájára írni.

2012. aug. 2. 20:51
 10/17 Hazardteam ***** válasza:
Azt nekem írta, nem pedig neked, ennyiből örülhetsz:) Aztán, hogy mire, meg kinek szánta, az számomra homály, de nem is nagyon érdekel olyantól,. aki egyből lesátánoz ismeretlenül másokat csípőből, miközben egy értelmes kérdést nem tud összehozni.
2012. aug. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!