Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehetnem hitem? Működik...

Hogyan lehetnem hitem? Működik ha kérem, most komolyan?

Figyelt kérdés

Az életem egyáltalánnem működik.

Segítséget sem kaptam pedig kerestem. Olyat meg végképnem ami használna.

Ha már nem tudom irányítani az életem amibe a dúrva önbizalomhiány és önbecsülés hiány is belejátszik legalább lenne hitem.

Mert magamban és avilágban nincs!

Nem hiszem, hogy bármire is képes lennék és abba sem nagyon,hogy jobb lesz a világ.

Legalább az Úr felé lenne hitem. Valami ami biztos pont, kapaszkodó.

Hiába kértem már évekkel ezelött meg sokszor azóta is, semmi.

Miéret van hogy egyesek azonnal kapnak hitet mások meg csak vergődjenek a bizonytalanságban már ha érdekli őket egyáltalán.

Érdekes,hogy a 700-as klubban elég csak összetenni a kezüket az embereknek és hírtelen az Úr szól hozzájuk.

Mások meg .....

2012. aug. 1. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, én nagyon régen eldöntöttem ,hogy hinni fogok Istenben, mert rájöttem, hogy Istennel élni sokkal jobb, mint nélküle. Csináltam mindent, imádkoztam, templomba jártam, mert azt hittem ,ez az egész úgy működik, mint az agykontroll, ha hiszel benne működik, ha nem, akkor ne is várj csodát. Évekig voltam így, tulajdonképpen meg sem fogalmaztam soha, de az igazi véleményem az volt, hogy Istennek egyáltalán nem szükséges léteznie ahhoz, hogy én hívő legyek, elég ha csak úgy teszek, mintha létezne, mert ez beindít a szervezetben olyan folyamatokat, ami nekem csak jó lehet, pl. ha történik valami tragédia, van mibe kapaszkodni.

De aztán megtapasztaltam, hogy több a világ annál, mint amit itt és most látunk, sajnos a rosszabbik felét sikerült megtapasztalnom, így rá kellett jönnöm, hogy Isten nem agyunk kitalálmánya, hanem egy valós, független lény, aki akkor is létezik, ha mi mindnyájan letagadjuk

És innentől lett más minden.

2012. aug. 2. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezeket a könyveket találtam ami hasznos olvasmány lehet, ha imádkozva olvasod !

Kenneth H./ Mi a hit?

Kenneth H./ Az újjászületés

Kenneth H./ Egyre növekvő hit

Kenneth H./ Helyes és helytelen gondolkodás

Kenneth H./ HIT AMELY HEGYEKET MOZDÍT

Kenneth H./ HOGYAN SZABADÍTSD FEL HITEDET

Kenneth H./ MEGÉRTÉS

Kenneth H./ Szeretet-az út a győzelemhez

Kenneth H./ A SZELLEMI FELNÖVEKEDÉS

Itt kapható

[link]

2012. aug. 2. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne hagyd kimosatni az agyad! Támaszkodj önmagadra, mert te vagy az egyetlen ember akire tényleg számíthatsz!
2012. aug. 3. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!