Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hozzánk miért nem járnak...

Hozzánk miért nem járnak Jehova Tanúi?

Figyelt kérdés
25 éve itt lakunk és még egyszer sem jöttek.
2012. júl. 28. 23:22
1 2 3
 21/26 Salx Narval ***** válasza:
Kedves JT-i! Most csak úgy, minden elfogultságot félretéve, pusztán józan megfontolásból, szerintetek házalással elértek közel 7,5 milliárd emberhez? Hát hajrá, azt hiszem ha ez a cél, sokára jön még az ítéletnap, vagy túl gyatra lesz az aratás. A viccet félretéve, miért jelent problémát egy sokkal intenzívebb igehirdetés, nyilván a középkorban nem volt más módszer, de ember sem volt ennyi és főleg nem a távolságok.Bocs hogy beleszóltam, csak gondolom az ésszerűség nem Jehova ellen való.
2012. júl. 30. 16:27
 22/26 anonim ***** válasza:

szerintem a teremtő minden élőlénynél jobban tudja, mi az ami az ő munkáját előrébb viszi.Nem hiszem hogy bárki kiokosíthatná mit tegyen.

Ezen felül Jézus soha nem mondta, hogy nagyin sokan fognak megmaradni.

Maga a jelenések könyve is utal rá, hogy a földön élők közel a 3/4 része fog elpusztulni.

A teremtőt sosem a számok érdekelték.

Lásd Noé idejében csak 8-an maradtak életben.

szodoma városából 3-an.

Jeruzsálem pusztulásakor is alig maradtak meg, azt nem tudjuk hányan, de 1.millió zsidó vesztette az életét, mert nem hitték el Jézusnak, hogy menjenek a hegyekbe.

A teremtőnek meg van az időterve, és nem fog eltérni egy perccel sem előbb sem később.

Azt a napot már kitűzte, és nem változtat rajta, nekünk kell alkalmazkodni.

Sajnos nagyon komolytalannak tartják a szentírást és Jézus szavait nagyon lazán veszik, pedig látható a bibliából, hogy sosem viccelt.

2012. júl. 30. 22:27
 23/26 anonim ***** válasza:

"több mint 7. millió testvérem sem tehet semmit.:("

"Közel nyolc milliárd ember él a földön, és mi csak az 1%-a

vagyunk 236 országban. :("

Én azt az 1% -ot túlbecsültnek érzem , vagy vannak akiket ti nem vesztek ember számba ?

2012. júl. 31. 13:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Na ja, ez még 1 ezrelék sincs, bár én ezt is nagyon nagyon erősen kétlem.
2012. júl. 31. 15:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: jehova

Az üzenet címzettje: Pap Pista

Az elküldés időpontja: tegnap 20:56

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hozzánk miért nem járnak Jehova Tanúi?

""több mint 7. millió testvérem sem tehet semmit.:(" "Közel nyolc milliárd ember él a földön, és mi csak az 1%-a vagyunk 236 országban. :(" Én.."

Az üzenet szövege: bementél a testvérek kongresszusára, és ott kaptál dvd-t amit ellenünk használsz fel.

Nem tudtad hogy Jézus nem erre tanította a követőit?

Ha Én az ellenséged lennék, ahogy nem vagyok akkor is imádkoznod kellene értem a parancs szerint nem gonoszkodni.

Nem félsz?

Majd fogsz!!

Nem vagy képes felfogni , én nem mentem be a kongresszusotokra , (Ezek után még valószínübb hogy nem fogok) én csak találtam azt a videót . Ha az a kisfilm teljesen pozitív lenne , akkor az nem lenne kínos . Elvileg nem vagy az ellenségem , de ennek ellenére megfenyegetsz . Ilyen súlyos bűnért legalább bocsánatot kéne kérned , de tőled aki ilyen szinten áll sajnos nem várható el . Én minden emberért imádkozom , de te egyáltalán nem szolgáltál rá , hogy külön csak érted imádkozzak . Egyébként meg miért is kisbetű a Jehova ? Nem érzed Isten káromlásnak , hogy egy szintre hozod magadat vele ?

2012. aug. 1. 10:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a Tanú bemutatkozott. És még csodálkoznak, hogy nem szimpatikusak az embereknek :)

Agyamosott népség.

2012. aug. 1. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!