Hozzánk miért nem járnak Jehova Tanúi?
szerintem a teremtő minden élőlénynél jobban tudja, mi az ami az ő munkáját előrébb viszi.Nem hiszem hogy bárki kiokosíthatná mit tegyen.
Ezen felül Jézus soha nem mondta, hogy nagyin sokan fognak megmaradni.
Maga a jelenések könyve is utal rá, hogy a földön élők közel a 3/4 része fog elpusztulni.
A teremtőt sosem a számok érdekelték.
Lásd Noé idejében csak 8-an maradtak életben.
szodoma városából 3-an.
Jeruzsálem pusztulásakor is alig maradtak meg, azt nem tudjuk hányan, de 1.millió zsidó vesztette az életét, mert nem hitték el Jézusnak, hogy menjenek a hegyekbe.
A teremtőnek meg van az időterve, és nem fog eltérni egy perccel sem előbb sem később.
Azt a napot már kitűzte, és nem változtat rajta, nekünk kell alkalmazkodni.
Sajnos nagyon komolytalannak tartják a szentírást és Jézus szavait nagyon lazán veszik, pedig látható a bibliából, hogy sosem viccelt.
"több mint 7. millió testvérem sem tehet semmit.:("
"Közel nyolc milliárd ember él a földön, és mi csak az 1%-a
vagyunk 236 országban. :("
Én azt az 1% -ot túlbecsültnek érzem , vagy vannak akiket ti nem vesztek ember számba ?
Az üzenet küldője: jehova
Az üzenet címzettje: Pap Pista
Az elküldés időpontja: tegnap 20:56
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hozzánk miért nem járnak Jehova Tanúi?
""több mint 7. millió testvérem sem tehet semmit.:(" "Közel nyolc milliárd ember él a földön, és mi csak az 1%-a vagyunk 236 országban. :(" Én.."
Az üzenet szövege: bementél a testvérek kongresszusára, és ott kaptál dvd-t amit ellenünk használsz fel.
Nem tudtad hogy Jézus nem erre tanította a követőit?
Ha Én az ellenséged lennék, ahogy nem vagyok akkor is imádkoznod kellene értem a parancs szerint nem gonoszkodni.
Nem félsz?
Majd fogsz!!
Nem vagy képes felfogni , én nem mentem be a kongresszusotokra , (Ezek után még valószínübb hogy nem fogok) én csak találtam azt a videót . Ha az a kisfilm teljesen pozitív lenne , akkor az nem lenne kínos . Elvileg nem vagy az ellenségem , de ennek ellenére megfenyegetsz . Ilyen súlyos bűnért legalább bocsánatot kéne kérned , de tőled aki ilyen szinten áll sajnos nem várható el . Én minden emberért imádkozom , de te egyáltalán nem szolgáltál rá , hogy külön csak érted imádkozzak . Egyébként meg miért is kisbetű a Jehova ? Nem érzed Isten káromlásnak , hogy egy szintre hozod magadat vele ?
Ezzel a Tanú bemutatkozott. És még csodálkoznak, hogy nem szimpatikusak az embereknek :)
Agyamosott népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!