Hozzánk miért nem jönnek a Jehova tanúi?
Figyelt kérdés
Annyi kérdést olvasok, hogy állandóan zaklatják az embereket, meg Vasárnap becsöngetnek, meg ilyenek.
De hozzánk(Bp. xx. ker.) még egyszer sem jöttek!!!
Miért?
2011. jan. 26. 23:21
2/21 anonim válasza:
Egyébként nyilván azok nem írnak kérdést, akikhez nem mennek (kivéve téged).
3/21 anonim válasza:
A szüleim Jehova tanúi kb. 10 éve... Szóval, hova küldhetem őket?
4/21 anonim válasza:
amúgy nincsenek annyian, hogy minden egyes lakásba bemenjenek... hozzánk se jöttek, csak szórólapokkal dobálták tele a potsaládát
5/21 anonim válasza:
Talán hiányzik, hogy zaklassanak?
6/21 anonim válasza:
Állítólag előzetesben vannak. Tárgyalásra hívták be Jehova tanúit, azt gyanusítottak lettek. Azt hiszem 2-en voltak. 2-en minimum, mert nem Jehova tanúja, hanem tanúi. Figyelek ám! :O)
7/21 anonim válasza:
Hozzánk sem jönnek soha, de nem is hiányoznak! Ha jönnének is elküldeném őket rögtön! :)
8/21 anonim válasza:
Örülj neki xD
Most két éve nálunk sem voltak már, de múlt héten letámadtak a buszállomáson xD
9/21 anonim válasza:
Na, szerintem ez után a kérdés után vérszemet kaptak, és holnaptól kezdve már vagy százan fogják a tizedik kerületet járni, mert azt olvasták, valaki szívesen fogadná őket...
10/21 anonim válasza:
Szerintem oda járnak sokat, ahol gyülekezeti házuk van. Amíg Pesten éltem, én sem láttam egyet sem, itt, ahol most lakom pedig hetente leszólít egy. Engem nem zavarnak, kedvesek, és sajnálom is néha őket, mert néhányukról üvölt, hogy semmi kedve az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!