Jehova Tanúi közül vannak itt fiatalok? (lent)
*** g 11/7 26. o. Mit érdemes tudnom a közösségi oldalakról? (1. rész) ***
Ne feledd, hogy ami az internetet illeti, a magánélet fogalma igencsak relatív. Hogy miért? „A nagy weboldalak rendszeresen biztonsági másolatot készítenek az adatbázisukról” – hívja fel a figyelmünket Gwenn Schurgin O’Keeffe a könyvében. Hozzáteszi: „Ha valami egyszer bekerül a kibertérbe, az gyakorlatilag örökre ott marad, hiszen nagy valószínűséggel valahol van belőle egy másolat. Aki szerint ez nem igaz, az nagy tévedésben van” (CyberSafe).
Persze hogy szoktunk ismerkedni! A kongresszusokon pedig főleg jól lehet ismerkedni. De tényleg csak akkor ha késznek érzed magad rá.
Az Isandort pedig ismerem. :)
Mulder testvérem honnan ismered?
Talán egy helyen laktok?
Kata
Akkor bizonyára segítesz neki szellemileg fejlődni.
Még nagyon fiatal, persze a kor nem mindig mérv adó
Nagyon féltem a fiatalokat, nagyon rafi az ellenség.
# 8/15:
Hálás köszönetem a válaszért!
Őszintén szólva elszörnyülködtem....:(((((((
Akkor te is Európában élsz?
Nálunk két hete volt.
Nagyon jól fogjátok magatokat érezni. Az úttörőknek is lesz majd nagyon jó program, és végig a szívről fognak beszélni.
Nekem nagyon tetszett, hogy majdnem minden programban orvosi szemléltetésekkel vezették be a témát,igazán találó volt.
Sőt Bételből több testvér is tartott előadást, és voltak vendégek más országokból, pedig nem nemzetközi volt.
Jehova áldását kívánom innen Magyarországról, Budapestről.
Kata
Kedves Laura.
Ha a Syma csarnokban voltál akkor igen. Ugyan is nekünk is ott volt.
77-en keresztelkedtek meg.
Megnézted DVD- amit kaptunk?
Igazán hit erősítő!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!