Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi közül vannak itt...

Jehova Tanúi közül vannak itt fiatalok? (lent)

Figyelt kérdés
Fiatalok! Ti nem szoktatok kongresszusokon barátkozni, ismerkedni lányokkal, fiúkkal?? Én most megismertem pár fiatalt. Ti szoktatok így barátkozni (v.ismerkedni), kongresszusi napokon?? És szerintetek abból baj lehet ha facebookon beszélgetek egy fiúval akit szintén a kongin ismertem meg? Ő már megvan keresztelkedve, én majd most fogok. (olyanok válaszoljanak akik Tanúk! Köszönöm!) 16/L

2012. júl. 23. 14:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

*** g 11/7 26. o. Mit érdemes tudnom a közösségi oldalakról? (1. rész) ***

Ne feledd, hogy ami az internetet illeti, a magánélet fogalma igencsak relatív. Hogy miért? „A nagy weboldalak rendszeresen biztonsági másolatot készítenek az adatbázisukról” – hívja fel a figyelmünket Gwenn Schurgin O’Keeffe a könyvében. Hozzáteszi: „Ha valami egyszer bekerül a kibertérbe, az gyakorlatilag örökre ott marad, hiszen nagy valószínűséggel valahol van belőle egy másolat. Aki szerint ez nem igaz, az nagy tévedésben van” (CyberSafe).

2012. júl. 24. 16:16
 12/29 Mulder614 ***** válasza:
56%

Persze hogy szoktunk ismerkedni! A kongresszusokon pedig főleg jól lehet ismerkedni. De tényleg csak akkor ha késznek érzed magad rá.

Az Isandort pedig ismerem. :)

2012. júl. 24. 18:30
 13/29 anonim ***** válasza:

Mulder testvérem honnan ismered?

Talán egy helyen laktok?

Kata

2012. júl. 24. 19:12
 14/29 Mulder614 ***** válasza:
Igen. Barátok vagyunk.
2012. júl. 24. 19:18
 15/29 anonim ***** válasza:

Akkor bizonyára segítesz neki szellemileg fejlődni.

Még nagyon fiatal, persze a kor nem mindig mérv adó

Nagyon féltem a fiatalokat, nagyon rafi az ellenség.

2012. júl. 24. 19:37
 16/29 anonim ***** válasza:

# 8/15:

Hálás köszönetem a válaszért!

Őszintén szólva elszörnyülködtem....:(((((((

2012. júl. 24. 22:36
 17/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok én is Jehova tanu vagyok. Nekünk most pénteken lessz a kongresszus. Ez remek lehetőség az ismerkedésre. Amugy megfigyeltem egyre több a fiatal testvér.
2012. júl. 24. 23:25
 18/29 anonim ***** válasza:

Akkor te is Európában élsz?

Nálunk két hete volt.

Nagyon jól fogjátok magatokat érezni. Az úttörőknek is lesz majd nagyon jó program, és végig a szívről fognak beszélni.

Nekem nagyon tetszett, hogy majdnem minden programban orvosi szemléltetésekkel vezették be a témát,igazán találó volt.

Sőt Bételből több testvér is tartott előadást, és voltak vendégek más országokból, pedig nem nemzetközi volt.

Jehova áldását kívánom innen Magyarországról, Budapestről.

Kata

2012. júl. 25. 01:13
 19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenekinek! Kedves Kata akkor lehet hogy mi ugyan azon a kongresszuson voltunk!! :) Nekünk is két hete volt! Nagyon tetszett hogy a bemutatóknál a rossz példákat is bemutatták utána pedig a jót. Régebben nem volt mindig ilyen. És igen a szüleim, hála Jehovának keresztények. Apu pedig a gyülekezet koordinátora. Üdv.Laura
2012. júl. 25. 08:56
 20/29 anonim ***** válasza:

Kedves Laura.

Ha a Syma csarnokban voltál akkor igen. Ugyan is nekünk is ott volt.

77-en keresztelkedtek meg.

Megnézted DVD- amit kaptunk?

Igazán hit erősítő!!!!!

2012. júl. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!