Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Nagy...

Mi a véleményetek a Nagy figyelmeztetésről?

Figyelt kérdés

[link]

Engem nagyon megfogtak ezek az üzenetek, mostanáig más volt az Istenről kialakított képem, de most elgondolkoztam ezeken az írásokon, nekem hitelesnek tűnnek.

2012. júl. 19. 20:24
1 2
 11/20 Hazardteam ***** válasza:
Miféle "szűzanyától" amikor Jézusnak legalább 4 testvérét felsorolja a biblia, akik az anyjukkal, Máriával meglátogatták ,több ízben is? Az, akit te "Szűz Máriának" hiszel és ez a nő annak hív, nem más, mint "nagyboldogasszony" az ősmagyarok női istensége.
2012. júl. 19. 23:10
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el és rá fogsz jönni h a sátán keze van a nagy figyelmeztetés hátterében !!

2012. júl. 19. 23:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Nos Jézus sosem mondta hogy az anyját fel kellene magasztalni. Bár tiszteletben tartotta az anyukáját, de mindig kifejezte, hogy neki nincs beleszólása a dolgokba

(János 2:3, 4) 3 Amikor elfogyott a bor, ezt mondta Jézusnak az anyja: „Nincs boruk.” 4 Jézus azonban így szólt hozzá: „Asszony, mi közöm hozzád? Nem jött még el az én órám.”

*** w00 9/15 11. o. 4. bek. „Még nem jött el az ő órája” ***

Természetesen, most már a legfőbb Hatalomtól kell hogy kapja az irányítást, attól, aki elküldte őt (1Korintus 11:3). Senki sem tehette meg, még egy közeli családtag sem, hogy beleavatkozzon abba a munkába, amelynek az elvégzéséért Jézus a földre jött.

*** w09 1/1 9. o. Mária szerepe Isten szándékában ***

JÉZUS szolgálatának idején egy asszony, még a tömegben is jól hallhatóan, így kiáltott fel: „Boldog az a méh, amely hordozott téged, és azok az emlők, amelyeket szoptál!” Ha Jézus azt akarta volna, hogy imádják az anyját, ez kitűnő alkalom lett volna arra, hogy helyeselje ezt a fajta tiszteletet. Ő azonban ezt mondta: „Nem, hanem inkább azok boldogok, akik hallják az Isten szavát, és megtartják!” (Lukács 11:27, 28).

Jézus nem részesítette semmilyen különleges tiszteletben az anyját, és a tanítványainak sem mondta, hogy tegyenek így

Ezért Mária nem küldhet jeleket a földre. Sőt Jézus sem, mert a jeleket megadta.

2012. júl. 19. 23:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, hadd mondjam el szerény véleményem a fentebb sorolt próféciákról :))

1. Kadhafi halála | (beteljesedett)

Az, hogy a bukott vezetőként elmenekült Kadhafi meg fog halni, már akkor nyilvánvaló volt, mikor elhagyta az országát. Ha nem tűnt volna fel, minden évben megölnek 1-2 ismert arab politikust - csúnyán mondva, épp soron volt már a következő, és mivel aktuálisan Kadhafi volt kelet első számú célpontja, az is teljesen kiszámítható volt, hogy előbb-utóbb megtalálják és megölik. Őszintén, ezt még én is előre tudtam (politikai újságíró vagyok), pedig nem Cassandrának hívnak :D

2-3. Földrengés Európában | (beteljesedett)

Vulkánkitörés Európában | (beteljesedett)

Most komolyan, kedves Kérdező... szerintem bármelyik geológus megmondta volna neked Szűz Mária nélkül is, hogy földrengések meg vulkánok lesznek Európában, ugyanis ha ez se tűnt volna fel, minden évben van :D Természetes dolog, előre kiszámítható, sőt mi több: elárulom neked, hogy jövőre is várható egy nagy földrengés, mert a törésvonalak egy ponton jelenleg túl gyorsan mozognak ;) Ez olyan, mintha azt jósolták volna meg, hogy jövőre is lesz ár-apály jelenség Hawaii-nál.

4. Kettő vezető politikus meggyilkolása | (még nem teljesedett be)

Na jó, most őszintén, ezen is mit kell megjósolni? Amilyen a politikai viszony jelenleg kelet és nyugat között, előre várható, hogy valamelyik politikus elleni merénylet összejön egyszer, mert ugye nyílt titok, hogy évente nem egy alkalommal próbálják meggyilkolni a vezető politikusokat. Például a II. János Pál pápa elleni merényleten sem volt mit csodálkozni, mert nyilvánvaló, hogy akinek sok ellensége van, azt mindig támadni fogják, a szerencse meg forgandó.

5. Harmadik világháború, atomháború | (még nem teljesedett be)

Ezen most még ki is égtem... már a II. világháború befejezésekor szó volt arról, hogy az atom akkora erejű pusztító fegyver, hogy előbb-utóbb kitör egy háború, ahol azzal fognak gyilkolni a felek. Szóval, erre már hamarabb gondoltak mások, hamarabb megjósolták, mint hogy ez a látnok nő egyáltalán megszületett volna... semmi újat nem mondott, csak amit már régen tudtak :D

6. A Nap pulzálni és forgni fog | (még nem teljesedett be)

Most kezdjem el magyarázni, hogy tudományos körökben régóta ismert tény, hogy az elkövetkezendő század változó napköri tevékenységet hoz magával?

Megjelenik Jézus keresztje az égen | (még nem teljesedett be)

A Nagyfigyelmeztetés | (még nem teljesedett be)

Hát, mivel nem hiszek Jézusban, ezért ehhez nem tudok hozzászólni ;)

2012. júl. 19. 23:50
 15/20 Hazardteam ***** válasza:
51%

"A nap pulzálni és forogni fog" tényleg ezt írta?:))

Mert akkor marha jópofa:) Most is minden pillanatban "pulzál és forog" amúgy meg a napnak jól kiszámított és kokumentált "ciklusai" vannak. Most ez mi?:) Jézus sokat beszélt a hamisprófétákról, akik különböző dolgokat állítanak majd. Némelyik kimondottan arra szakosodik, hogy megmondja mikor és pontosan hol jön/jött el Jézus, némelyik magáról állítja majd, hogy Jézus, némelyik az előfutárának állítja magát, mások mindenféle "jelekről" prófétálnak stb. Az antikrisztusnak is lesz egy ilyen saját különbejáratú hamis prófétája, de az valóságos "csodákat" is fog tenni, hogy 2ha lehet elhitesse még a választottakat is". Ez a nő valami kiscsoportos még hozzá képest, meg jön olyan dolgokkal amiket kimondottan tilt a biblia, pl. máriakultusszal a háta mögött. Közben meg a dániel könyvében, jelenések könyvében pontról pontra le van írva mik fognak történni kronolóügiai sorrendben egyik a másik után..

2012. júl. 20. 00:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Végül is mindenkinek a személyes ügye hogy mit hisz el, én az utóbbi években eltávolodtam a kereszténységtől, és amikor elkezdtem olvasni ezeket az üzeneteket, úgy éreztem hogy ez igaz lehet, és még most is így érzem, mert jó lenne hinni ebben, még ha nem is látszik ésszerűnek. :)
2012. júl. 20. 00:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Kommentre válasz: 2009-re is jósolt dolgokat ugyanez a "látnok", meg a korábbi évekre, amik természetesen nem váltak be. Talán azóta átírták a dátumokat...
2012. júl. 20. 01:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a Bibliában az is szerepelt, hogy ne higgyünk senkinek, hogy itt és itt a Jézus. Meg így lesz vagy úgy. Majd meglátjuk...
2012. júl. 20. 08:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mindig ébernek kell lenni és élni a keresztényi életet, mert váratlanul, hirtelen fog eljönni, mint a tolvaj aki nem jelentkezik be mikor jön rabolni.KW.
2012. júl. 20. 09:08
 20/20 anonim ***** válasza:

tegnap 23:50 Kadhafi halálával kapcsolatban annyit fűznék hozzá, hogy 2011 októberében halt meg és a látnok 2010 novemberétől kapotta üzenetét. Kadhafi 2010 novemberében fenyegetést tett: "Európa fekete lesz”. Kadhafit 2011-ben ítélték halálra. Az neked tény, hogy az arabok hullanak mint a legyek... Hát mondjuk Bin Ladden-t nehezen találták meg, pedig az amerikaiak biztos bevettek mindent a megkeresésében. Kadhafi halálát árulásnak köszönhetik, mert feldobták.

Másik részről az ilyen próféciák hitelességét igen nehéz megállapítani, ha nincs benne bukta. Bizony vígyázni is kell a próféciákkal, de a Biblia nem írja azt se, hogy nem fog soha se üzenni nekünk. Ilyen alapon Mózes vagy akár János jelenések könyvéje is kamu lehet mivel ők is olyan emberek mint mi és írhattak bármit. Nem mondom, hogy ez "a nagyfigyelmeztetés" hamis vagy hogy igaz. De erről is ír a Biblia:

"5Móz 18,21

De gondolhatnád magadban: Miről ismerjük meg, hogy nem az ÚR mondott egy igét?

5Móz 18,22

Ha egy próféta az ÚR nevében mond egy igét, de az nem történik meg, nem teljesedik be: azt az igét nem az ÚR mondotta, hanem a próféta mondta elbizakodottságában; ne félj tőle!"

Lehet hamis ez a látnok nő vagy lehet tényleg igazat ír. Fogalmam sincs, de Isten ettől független figyelmezthet így is bennünket. Majd ez is kiderül mint minden.

2012. júl. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!