Vegetáriánus keresztény (mint pl. az adventisták nagy része) heti étrendet tudna-e valaki ajánlani?
Tudom, hogy nem a főző kategóriában vagyunk, de direkt tettem fel itt a kérdést, mert vallási okból érdekelne a dolog.
Ha valaki tudna esetleg ilyen heti étrendet javasolni (reggeli, tízórai, ebéd stb.) Még esetleg amiben segíthetne, hogy mit, miért, mivel és hogyan...
Köszönöm a segítő válaszokat.
Köszönöm a válaszokat, és a recept ötleteket, de konkrétan HETI ÉTRENDRE voltam kíváncsi.
Milyen egy jól összeválogatott heti étrend? (Szerintük.)
Hallgattam Reisinger János és Tóth Gábor étkezéssel kapcsolatos előadását. Ezen elvek alapján tudna valaki akár saját tapasztalatból egy ilyen heti étrend összeállításában segíteni? Tudom, hogy vannak itt a gyakorin is adventisták, kérlek adjatok tanácsot.
Köszönöm!
A jó étrend változatos.
Nem tetszik sokat zabálni egyszerre.
Nem eszünk mindennap agyon cukrozott és zsírozott dolgokat.
Sok zöldséget és folyadékot fogyasztunk.
Nem elég érthető a kérdés?
Kedves utolsó válaszoló te adventista vagy?
Hallgattad, vagy ismered Reisinger János és Tóth Gábor étkezéssel kapcsolatos előadását? Aki igen az tudja, hogy mire vagyok kíváncsi.
Ettől függetlenül köszi, hogy írtál, bár ezeket a dolgokat magamtól is így teszem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!