Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Nagy...

Mi a véleményetek a Nagy figyelmeztetésről?

Figyelt kérdés

[link]

Engem nagyon megfogtak ezek az üzenetek, mostanáig más volt az Istenről kialakított képem, de most elgondolkoztam ezeken az írásokon, nekem hitelesnek tűnnek.

2012. júl. 19. 20:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Én is jósolok valamit akik nem készülnek fel a vizsgáikra nem fognak át menni rajta. Most lehet engem szolgálni, imádni csokit virágot adományt, az öltözőmbe küldjék
2012. júl. 19. 21:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Egészségedre. Én ugyanúgy élem tovább az életemet.
2012. júl. 19. 21:19
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezek nem jóslások, a legtöbb üzenetet Jézustól kapja, néha pedig a Szűzanyától és Istentől a látnoknő.
2012. júl. 19. 21:24
 4/20 anonim ***** válasza:

Mi van, ha nekem éjjelente Dionüszosz és Hermész üzen? Elhiszed?

Hinni bármiben lehet, attól még nem lesz igaz. Mindegy, felőlem azt csinálsz, amit akarsz.

2012. júl. 19. 21:33
 5/20 anonim ***** válasza:
14%

Az bizonyos, hogy az utolsó idők utolsó napjait éljük.

De.

A teremtő nem ad időpontot csak az eseményeket íratta le amiből látni lehet a teremtő haragnapjának közeledtét.

S erre különösen nem egy spiritiszta jósnőt fog felhasználni amikor is az ilyen dolgokkal foglalkozókat a Teremtő halállal bünteti.

Igen komolyan kell venni, de minden nap,úgy kell élni, mintha másnap jönne el, mert akkor képmutatásból is gyorsan meglehet változni.

(Jelenések 21:8) 8 De a gyávák, hitetlenek, szennyükben undorítók, gyilkosok, paráznák, spiritizmust gyakorlók, bálványimádók és az összes hazug osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban lesz. Ez jelenti a második halált.”

(Jelenések 18:23, 24) 23 lámpafény sem világít benned soha többé, és vőlegény és menyasszony hangja sem hallatszik benned soha többé; mert utazó kereskedőid a föld főrangú emberei voltak, mert azzal, hogy spiritizmust gyakoroltál, félrevezetted az összes nemzetet. 24 Igen, próféták és szentek vérét találták benne, és mindazokét, akiket legyilkoltak a földön.”

(Jelenések 22:15) 15 Kívül vannak a kutyák és azok, akik spiritizmust gyakorolnak, és a paráznák, a gyilkosok, a bálványimádók és mindenki, aki kedveli és gyakorolja a hazugságot.«

Nem beszélve arról hogy Jézus nem azáltal fogják látni hogy megvan feszítve, mert fizikailag senkinek nem jelenik meg többé.

Mindazon által, nem is keresztre feszítették, hanem oszlopra, amit már nagyon sokszor kitárgyaltunk, mert a görög sztau-rosz szó cölöpöt oszlopot jelent.

Jézus hirtelen, váratlanul fog eljönni mint a tolvaj. a tolvaj sem jelentkezik be a gazdának, hogy 5.órakor

Minden nap készen kell állni.

Hi

2012. júl. 19. 22:13
 6/20 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss de A látnokok a jósok a kártya vetők stb, azok mind démonikusok, és a biblia szerint ami a mérvadó, Mind egytől egyig Sátán szolgái. akik jeleket tesznek meg látnak.

Jézus óva intett ezektől.

(Lukács 21:25) 25 És lesznek jelek a napban, a holdban és a csillagokban, a földön pedig nemzetek gyötrődése, mivel nem ismerik a kiutat. . .

*** w88 10/1 5. o. Jövőd — Mi a jobb mód, hogy valamit megtudjál erről? ***

Ennek az időnek egy másik jellegzetes vonása a „nemzetek gyötrődése” amiatt, hogy ’nem találják a kivezető utat’. (Lukács 21:25.) Mi az oka annak, hogy az asztrológia és az okkultizmus egyéb formái oly felkapottak napjainkban? A francia Le Monde Dimanche című napilap így válaszol erre a kérdésre: „Tekintettel a válságos helyzetre, az emberek minden eszközt megragadnak, hogy megnyugtassák magukat. A parapszichológia nagy vigaszt nyújt viszonylag kis erőfeszítés ellenében, és ebben a huszadik századunkban, amely tele van félelmet keltő tudományos vívmányokkal, például az atomenergia felhasználhatóságával és a génsebészettel, az emberek megpróbálnak az ismeretlenbe és az irracionálisba menekülni, csak hogy újra felfedezzék az élet értelmét.” Ezért nincs semmi meglepő abban, hogy széles körű érdeklődés nyilvánul meg az okkultizmus praktikái, így az asztrológia iránt is. Ez is egyik tünete annak a „gyötrődésnek”, amelyet a mai emberiség Jézus jövendölésének teljesülése képen átél.

A biblia az Isten szava és nem a látnokoké.

2012. júl. 19. 22:23
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem lenne bajom vele, ha nem pár évvel ezelőttre szóltak volna ezek a "jóslatok". Látszik, hogy csak reklámfogás, ettől függetlenül viszont az üzenete valódi, és érdemes foglalkozni vele.
2012. júl. 19. 22:28
 8/20 anonim ***** válasza:

Nos elég sok kamuk szoktak lenni akár milyen alátámasztással is. Lehet akár a gonosz műve is, de azért elgondolkodtató, ha hinni akarunk Istenben.

Egy részt:

Mát. 7,24

"Valaki azért hallja éntőlem e beszédeket, és megcselekszi azokat, hasonlítom azt a bölcs emberhez, aki a kősziklára építette az ő házát:"

Más részt szerintem nem üt el a Bibliában lévő prófétálástól se mikor nagy földrengés lesz. Fogalmam sincs, hogy ez a nő tényleg megkapta ezeket a figyelmeztetéseket, de bolondság figyelmenkívül hagyni.

"Mát. 7,26

És valaki hallja éntőlem e beszédeket, és nem cselekszi meg azokat, hasonlatos lesz a bolond emberhez, aki a fövenyre építette házát:"

Hozzáteszem a két idézet miatt érdemes elolvasni ezt a részt, hogy ne legyen féleértés.

2012. júl. 19. 22:47
 9/20 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a látnoknő nem olyan értelemben látnok, előtte sikeres üzletasszony volt, és lanyha katolikus volt, amikor a Szűzanya egyszer amikor az oltár előtt imádkozott, megjelent neki, szóval szerintem csak ebből a nézőpontból látnok, hogy kapja ezeket a jövendöléseket. Itt van vele egy interjú: [link]

És Jézus ebben a Nagy figyelmeztetésben is említi hogy forduljunk el a spiritualizmustól, a tarot kártyától, a metafizikától. És azért ilyen jelenések már eddig is voltak, amikor megjelent a Szűzanya, ezekben a levelekben is megemlíti őket, hogy most lesz a fatimai, a garabandáli, + még egy jövendölésnek a beteljesülése.

A kereszt vagy oszlop kérdéshez nem tudok hozzászólni, én már egy jó ideje nem gyakorlom a keresztény vallást. Ezekben a levelekben Jézus azt mondja, hogy a keresztje fog megjelenni az égen, és akkor lesz a Nagy figyelmeztetés, ami még nem a második eljövetel lesz, hanem egy utolsó lehetőség a megtérésre, és ekkor látni fogjuk Jézus szemével a bűneinket, és ezután lesz egy zűrzavaros időszak a Földön, de ez nem fog sokáig tartani, mivel Isten közbe fog avatkozni, és azután jön el a Paradicsom, ahol már csak a megtértek lehetnek.

2012. júl. 19. 22:49
 10/20 A kérdező kommentje:

Miből gondolod hogy pár évvel ezelőttre vonatkoznak? Nem kötözködésből kérdezem, tényleg érdekelne.

Ezzel én is egyetértek, hogy még ha kétségek is merülnek fel az emberben, akkor sem érdemes figyelmen kívül hagyni, nekem valóban hitelesnek tűnnek ezek a levelek egyrészt, másrészt pedig józan ésszel belegondolva nem tudom mért írna bárki is hamis leveleket, amikor utána ingyen közzéteszi ezeket az interneten.

2012. júl. 19. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!