Sátánistáktól kérdeznék?
Figyelt kérdés
Ismerek egy egész sátánista bandát a városomban.Én is gyakorolom a vallást. A kérdésem tulajdonképpen úgy szól,hogy nektek hogy jelenik meg ez az öltözködésetekben?
Engem kissé kinéznek maguk közül,mert ugyan úgy színesben járok,alkalmakkor magassarkúban,szeretek csinosan öltözködni,odafigyelek hogy kívül-belül ápolt legyek. Ők viszont mind feketében járnak,feketére festett szemekkel,szegecses karkötőkkel,nyakláncokkal,bakancsban stb. Hogy is van akkor most ez?
2012. júl. 17. 12:41
1/7 anonim válasza:
Bár nem vagyok sátánista. De ők csak unatkozó divat sátánisták. Mondhatni emosok.
2/7 anonim válasza:
Úgy van,hogy baromság az egész...bár ez csak az én véleményem.De ha már valaki gyakorolja,akkor marhára nem a kinézet a lényeg,mert az csak pózolás,majomkodás.Ha fontosnak tart valaki egy világnézetet,filozófiát,akkor a fejében legyen fontos.
3/7 anonim válasza:
Rudolf Steiner az egyik legnagyobb sátánista
4/7 anonim válasza:
Elmondom, neked a "kedves banda" aki Sátánistának valja magát szerintem, kb. 0-val egyenlő amit tud erről a vallásról és akár Sátánról.Az előző válaszoló is kifejtette, nem az öltözködésen alapszik...én Sátánista vagyok de ugyanúgy szines ruhákban járkálok...egyáltalán nem lényeg a külső elmondom neked.Majd egyszer szerintem kérdezd meg tőlük mit is tudnak Sátánról akár .. sejtem milyen válaszok fognak születni....:D de amugy ha kérdésed van nyugodtan irhatsz privát üzenetet nem harapok...(:
5/7 anonim válasza:
Vannak a divat sátánisták, akik általában rockerek, ezért öltöznek így ahogy említetted, de nekik semmi közül az igazi sátánhoz ! Én is Sátánista vagyok, és sokszor Vivaldit hallgatok, és úgy öltözök mint egy átlag ember !
7/7 anonim válasza:
a sátánizmus egy vallás. És szerintem a vallás nem határozza meg az öltözködést. Ergo bárki lehet sátánista nem öltözködés alapján kell eldönteni. Szerintem teljesen mindegy hogy ki miben jár. Ha nekik úgy jó akkor legyenek "feketék", ha meg ezért kinéznek akkor tényleg idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!