Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a Vidámvasár...

Mi a véleményetek a Vidámvasárnap-hitgyülekezetről?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 00:02
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
65%
Én nagyon szeretem, bár még csak egyszer voltam ott, de akkor is nagyon szeretem.
2010. szept. 9. 14:04
 22/23 Tamás321 ***** válasza:
27%
Ami a Hit Gyülekezetében folyik, nem más, mint tudatmódosítás. Én próbálom a youtube-ra feltenni a tényfeltárásaimat róluk, melyeket szerzői jogokra hivatkozva letilt a gyülekezet. De nem mindent tilthat le, pl. azokat, amelyekben nincsenek benne az ő felvételeik. Csak, hogy ne derülhessen ki az igazság, képesek letiltani róluk szóló videókat, pedig nem sokra mennek vele, mert helyettük felkerülnek mások, amihez nem nyúlhatnak hozzá. Ezenkívül a cionista tömegmészárlásokat pártolják, csak hogy igazolják Izrael jogát a földterületek megszerzéséhez. Ha egy palesztín gyilkos megöl egy zsidót, a polgári lakosságot írtják. Egy zsidóért száz ártatlan palesztínt mészárolnak le, köztük kisgyerekekkel is. Aki pedig felszólal ellenük, azt üldöző hadjárat alá vetik. Azt mondja a Biblia, hogy ne kevélykedjél a zsidó ágakkal szemben. Én meg is fogadom, de ez már túlzás a zsidó miniszterek részéről. Hiszen a világ bankrendszerének a 94 %-a is zsidó kézben van. A bankrendszerekről pedig tudható, hogy a semmiből teremtik elő a pénzt elektronikus úton, a lakosság teljes eladósítására. A gazdasági válságnak ez az oka. Szóval nem csodálkozom rajta, hogy tömeggyilkos gyülekezetnek nevezik őket sokan, úgy, mint annak idején az inkvizíciót létrehozó pápaságot, mely szintén máglyákat rakott a másként gondolkodó emberekből.
2010. szept. 10. 14:24
 23/23 anonim válasza:

Amikor legutóbb írtam 3 évvel ezelőtt még csak egyszer voltam ott, amikor kicsi voltam, de azóta rendszeresen járok és azóta tisztán látom az életemet.

Isten megmentett attól, hogy öngyilkos legyek és visszavezetett az ő népéhez.

2013. ápr. 11. 17:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!