Egy igaz és istenfélő gyülekezet, ahol az emberek személyesen rendezhetik a kapcsolatukat Istennel. Nem a tradíciók, hanem a Biblia a zsinórmérték. És sokan - többek között én is- a HGY-ben találták meg azt, ami miatt életben és a családjukkal egyben maradtak:)
2010. márc. 22. 20:52
12/23 anonim válasza:
Sok hitgyüliset ismerek, agymosott banda az egész. A bibliát átszerkesztik, nem is az eredeti bibliát használják...
Amúgy meg a földhöz verősdi rángatózás nem tetszik nekem a legjobban :S:@
2010. ápr. 9. 16:46
13/23 anonim válasza:
nekem végülis tetszik.nem régen voltam először mert sok ismerősöm ajánlotta és jó hatással volt rám.az énekek is nagyon szépek és jól is beszélnek, mondjuk valamikor csak politikáról van szó az a része nem tetszik, de ez ritkán fordul elő.
2010. máj. 9. 15:12
14/23 anonim válasza:
Nekem egyszer egy ilyen gyülekezetbe járó azzal érvelt, hogy mennyivel jobb ide járni, mint a rideg templomba, meg kritizálta a keresztrefeszített Jézus "bálványának imádását". Elég negatív volt az ezer éves hagyománnyal rendelkező egyházzal szemben. Hát elmehet... Meg tényleg ez a bólogatás. Én nem vagyok pedig valami vallásos ember, de kik ezek, hogy bírálják az egyházat!? Egyébként meg ugra-bugrálás helyett tanulnának meg a földön élni! Az EMBEREK között! Porból lett, porrá lesz.
2010. máj. 9. 22:32
15/23 anonim válasza:
Figyu, mindenki választhat. A rideg templomba hideg is van és állandóan szomorúnak kell lenni, pedig az evangélium jelentése: ÖRÖMHÍR! Hát akkor örülni kéne, nem? Nem a megfeszített Jézusra kell már nézni (természetesen arra is, de a lelki szemeinkkel), hanem a feltámadottra (ezt is fel kéne dolgoznia az egyetemes egyházaknak). Attól, hogy egy vallás akárhány ezer éves, még nem biztos, hogy jó. Jézus tanítványait is állandóan kritizálta az akkori vallás. Nem volt elfogadott a Jézus nevének a használata stb.... Meg Te szeretnéd, ha a megbízhatatlan papok nevelnék "jó útra" a gyermekeidet? Vagy bárki gyermekeit? Szerintem és ezek szerint nem Jézust követik és nem ismerték meg azt, hogy Ő a megváltójuk. Dávid is így örült az Úr előtt és úgy ugrabugrált, hogy a felesége (ezt látván) meggyűlölte.
Most röviden ennyi, úgy éreztem válaszolnom kell...
2010. máj. 10. 17:11
16/23 anonim válasza:
a bálványimádással én sem értek egyet, mert bűn!
2010. máj. 15. 13:43
17/23 anonim válasza:
Beteges:S Csak ennyit tudok róla mondani, és sajnálom azokat az embereket, akiknek így kilehet mosni a fejüket:S 2 percnél tovább sosem tudom nézni, ha odakapcsolok, mert látom a vakságot az emberek tekintetében. Ismerek olyan embert aki milliókat "adott" ennek a szektának... Sötét emberek mindig is voltak,vannak és lesznek is.
2010. máj. 26. 02:29
18/23 Tamás321 válasza:
Olyan jó ízű ételt tálalnak elénk, de mikor leér a gyomorba, megmérgez. Képes úgy átalakítani az embereket, hogy sokan észre sem veszik. És elhiszik, hogy szabaddá tette őket ez az álszabadság. Egy nyitott szemű embernek gyanús az, amit elétálalnak, de a gyanakvót is megetetik. Bekötött szemmel vezetnek ahelyett ,hogy megvilágítanák az útvonalat, hogy te magad járhass világosban.
2010. jún. 27. 18:33
19/23 anonim válasza:
Meg van a véleményem!:D
Hát komolyan amikor rángó nem normális embereket mutatnak a tévében az igazán ijesztő!:D:D:D meg rádió helyett betonozás közben hit gyülés szövegeket hallgatni...!:D:D:D:D (szomszédék):D
2010. aug. 18. 15:23
20/23 anonim válasza:
Hát azok a koncertek amiket adni szoktak:D:D:D:D JÉZUUUUS A MI KIRÁLYUUNK:D Épül már a mennybe a házam:D:D és aztán meg benyögnek egy olyan dumát hogy amit a fiatalság hallgat attól drogosok meg ribik leszünk hát nagyon kiborultam!:D Érdekes és nem vagyok drogos:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!