Meghalt a kutyám, mint keresztény, milyen sorsot remélhetek a lelke felől?
-.-
Isten persze, hogy szereti az állatokat, de az nem egyenlő azzal, hogy lelket adjon nekik. Minden állat akkor a mennybe jutna, hisz ők nem követnek el szándékosan bűnöket. Épp ez az nem tudnak gondolkozni azon hogy ezt meg tehetik e vagy sem... Akkor minden egyes alkalommal mikor valaki lecsap egy szúnyogot, vagy levág egy csirkét és megsüti bűnt követne el. -.-"
Még gyakrabban követnénk el bűnt.
De én nem fogom magyarázni, ha a kérdező azt állítja magáról, hogy keresztény, akkor illene tudni, de mondom, kérdezze meg egy paptól.
A kutya pedig nem lehet keresztény, mivel nem gondolkozik, csak ösztönei vannak. Ezért azon sem gondolkozott, hogy keresztény legyen-e vagy sem... A vallását sem gyakorolta..legalábbis gondolom nem imádkozott és járt templomba. És szerintem még meg sem volt keresztelve.
" meghalt a kutyám, mint keresztény..."
Tehát kereszténynek mondja magát és az is le van írva, hogy az állatoknak nincs lelkük... észlény. És képzeld azt a papot kéne megkérdeznie aki éveken keresztül tanult azért, hogy pap lehessen és valószínűleg ezekről a kérdésekről többet tud mint te. És ma már nem égetnek "boszorkányokat" meg mittudom én.. Tudod hányat írunk? Azóta eltelt egy kis idő...A jelenben kéne élni, nem nem tudom hány évtizeddel ezelőtt.
És azért mert régen hülyék voltak az emberek most attól még nem azok. És ha van néhány pedofil pap? Elég szomorú, de az nem az összes. Volt egy pár elmebeteg és ezért mindegyiket megbélyegzik...szép.
Amúgy meg csak egy kicsit kéne bele gondolni az egészbe...
Részemről lezárnám, mindenki azt hisz amit akar, de ez nem csak az én véleményem volt.
Te tértél el a kutyától...látod ez a gond az emberekkel ami veled...tudod nem mindenki egyforma, hál' Istennek!
de inkább hagyjuk. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!