Hogyan szokhatnék le a maszturbálásról? 16/L
Kedves Kérdező!
Olvasd ez alábbi oldalon leírtakat: [link]
A legjobb az lenne, ha szereznél egy fiút magadnak. :)
Áldás, békesség!
Mihály
A maszturbálás, teljesen én központú.Ilyenkor az egyén a sajkát testével van elfoglalva.
Azt idézheti elő, hogy a másik nemet, a szexuális kielégülés puszta tárgyának eszközévé tekinti.
Ez önzésre vall, és az önzés megnehezíti, hogy egy házasságban kielégítő legyen a nemi kapcsolat.
Ahelyett hogy ezzel csillapítanád a benned felgyülemlett szexuális vágyakat, tanulj meg uralkodni magadon.
1Tessalonika 4:4,5= hogy mindegyikőtök tudja,hogyan legyen urává a maga edényének,megszenteltségben és tisztességben, nem mohó nemi vágyakozásban, mint azokban a nemzetiségekben is van, akik nem ismerik istent.
Ennek érdekében a Biblia azt a tanácsot adja, hogy kerüld azokat a helyzeteket, amik felkorbácsolják a szexuális vágyakat.
Példabeszédek 5:8,9.=
"tartsd távol őtőle utadat,és ne közelíts házának bejáratához,hogy másoknak ne add méltóságod sem esztendeid annak ami kegyetlen.
Az önkielégítés a tisztátalanság egyik formája.
Különféle kívánságok, és gyönyörök rabszolgájává tehet,és táptalaja a helytelen gondolkodásnak.
Titus 3:3=
"mert egykor mi magunk is ostobák voltunk.....különféle kívánságok, és gyönyörök rabszolgái.....
Fiatal ember ezt mondja mivel gyötörte a bűn tudat:
Amikor visszaestem, szörnyen éreztem magam, nehezen ment az ima.
Ha te is így érzel ne csüggedj, nem vagy reménytelen eset,
sok fiatalnak, és idősnek sikerült leszokni róla.
szánj időt, hogy isten szeretetén, és irgalmán elmélkedj.+ sok sok ima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!