Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan aki, a Szcientol...

Van itt olyan aki, a Szcientológia egyház híve? Esetleg tapasztalat, mellette, ellene?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 20:58
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
92%

Az anyám nemrég belemászott ebbe, és a szcientológia miatt fognak elválni a szüleim. Ahogy mamámtól tudom, úgy mondom, hogy az anyám úgy érezte, jobbat érdemel az apámnál. Nem értem, miért, apám nem iszik, nem drogozik, nem veri az anyámat..Jó, elmúlik a szerelem egyszer, de nem értem, miért gondolja anyám többnek magát hirtelen mindenki másnál. Ráadásul anya a pénzügyi káoszunkban több ezer forintot költ el egy hülye elôadásra, ahol megvitatják tágabb formában, mi is a szeretet, meg ilyen baromságokat -.- Nos, ez év közben történt, én még suliba jártam, és anya mivel befejezett valamilyen tamfolyamot, le tudta dolgozni az elôadások árát ott. Ez azt jelentette, hogy hétfôn, kedden és szombaton késôbb jött haza az amúgy is sokáig taró munkájából. Szombaton is dolgozott és normálisan 4-kor ért haza, de ha elment abba a kimondhatatlan nevû helyre, akkor 6-kor. Hétköznap normálba 7-8 körül ért haza, ha pedig elment a szektába, akkor 11-12 körül. A legrosszabb, hogy soha nem volt otthon, és ha otthon volt, nyomta a hülyeséget a szchi...szóval a szektáról. Rossz tanuló vagyok, kellett volna a segítsége :/ Egyszer ajánlatot kaptunk a szektától, hogy Amerikába költözhetünk. Odamentünk, elmagyarázták, mi ott a szitu. A körülményeket, amirôl beszéltek nem írnám le most, majd inkább késôbb, mert a napfelkelte és a kezemet fenyegetô görcs a telefonon való írástól egyre közelebb van..Az a férfi, aki eligazított minket, hogy mi is ez az egész, elmesélte, hogy hátrahagyta a családját, hogy Amerikába mehessen ilyen fô bázishoz, vagy mihez. Ami Clearwaterben van, Floridában. Elôször csábító ajánlatnak tûnik, de hallottam már olyanról, hogy valaki kiment, és pár hónap múlva eltûnt. A szülei utána mentek, ugyanazt a szchientológiai utat végigjárva, mint a fiuk-kizárólag azért, hogy megtalálják-és láám a férfi szülei szintén eltûntek! Csak azokat a szegény embereket sajnálom, akik már nem tudnak ebbôl kimászni, bár szerintem anyukámnak sikerült, miután kapott egy kis anyai fejmosást mamámtól :) De azok, akik most Amerikában vannak, és mivel ott dolgozni nem számít munkának, mert hivatalosan ez egy egyház, ezért nem tudnak elég pénzt szerezni, hogy hazajöhessenek-mivel senki nem vesz fel egy teszem fel 30 éves, munkatapasztalatlan embert-és ott ragadnak, azoknak azt üzenem, tartsanak ki és ne adják fel! Lehet, kicsit furcsán hangzik ez az egész, de a szavakat nem tudom igazi érzelmek ként vissza adni nektek, de én megpróbáltam. A lényeg, hogy az életem szar lett! És üzenem annak, aki be akar lépni a szektába, hogy nem csak önmaga, de a környezetében élôk életét is tönkreteheti ezzel.

UI.: Bocsi a helyesírási hibákért, ha van

Ja, és még valami! Tom Cruse-t amúgysem bírom, szóval a szchientológia, kapj

2012. aug. 11. 03:57
 32/34 anonim ***** válasza:
88%
Bárki, aki a 31-es válaszoló története után kétségbe meri vonni többezer szkeptikus állítását, az minimum bolond és kötélre való.
2012. aug. 11. 22:24
 33/34 anonim válasza:
82%
Kötélre hát! Vagy: épp elég büntetés számára a drágalátos "egyháza". Fel nem tudom fogni, h hogyan működhet ez még mindig legálisan?!
2014. aug. 12. 02:36
 34/34 anonim ***** válasza:
82%
egy ismerősöm, miután végre kijózanodott ebből, bement és leszámolt a górékkal, hogy ő kiszáll. Alig akarták elengedni, és azokkal a tanokkal fenyegették, amivel addig átmosták az agyát, hogy most akkor nagyon rossz dolog fog vele történni. tehát ilyen lelki terror szinten működik az ott tartásuk az embereknek. Aztán annyi történt még, hogy a kezébe adtak egy papirt, miszerint B tipusu "közellenségnek" (vagy minek, már nem emlékszem a szóra nyilvánitották. Szerencsére addigra ő röhögve mutogatta a papirt mindenkinek amikor kijött.
2014. aug. 12. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!