Van itt olyan aki, a Szcientológia egyház híve? Esetleg tapasztalat, mellette, ellene?
Azzal kezdik, hogy kitöltetnek veled egy személyiségtesztet.
Mindegy mit válaszolsz benne, azt hozzák ki belőle, hogy pár dologban változtatnod kéne, hogy sikeres legyél az életben és majd ők ebben neked segítenek.
Manipulálni próbálnak, ne hagyd magad.
Engem is megpróbáltak. Amolyan "kilógok a sorból, rocker" külsőm volt akkoriban, persze, hogy egyből azt hozták ki a személyiségtesztemből, hogy biztos a munkahelyemen nem tudok beilleszkedni, de majd ők segítenek nekem, csak járjak hozzájuk, vegyem a könyveiket stb.
A probléma csak ott volt, hogy nagyon mellé lőttek, mert a munkahelyeimen sosem volt gondom a beilleszkedéssel :D
Nekem több pozitív tapasztalatom van, mint itt GYK-n az összes negatív komment amikbe belenéztem. Kicsit sajnálom is az embereket, mert legtöbbjük saját tapasztalat híján fikáz egy olyan dolgot, amit ha megismerne, akkor neki jönne be a legjobban. :D Hidd el, tudom... Hála az égnek én úgy kerültem kapcsolatba vele évekkel ezelőtt, hogy ez az ellene irányuló "lejárató kampány" még nem volt ennyire elfajulva. Nem oltottak be ellene, így objektíven tudtam megvizsgálni ezt a dolgot, és ember, nagyon jól jártam! Voltam sok képzésen, kaptam auditálást (qrva jó, sokat segít!), sok jófej ember ismertem meg és egy rövid ideig munkatárs is voltam és hihetetlen sok dolgot tanultam. De ami a lényeg, egy olyan filozófiát ismertem meg, ami mellett az összes többi vallás és filozófia eltörpül. Ez nem vicc! Muszáj így kifejeznem magamat, mert ez az igazság... Rengeteg olyan kérdésre kaptam választ, amik már azóta motoszkáltak bennem (bennetek is :P), mióta az eszemet tudom és már tele volt a tököm azzal, hogy sehol nem találom a válaszokat! Tudod miért? Mert SENKI nem tudta a válaszokat, bármennyire is hitették el velem hogy tudják... Hiába keresztény az egész családom, hiába ismertem a buddhizmust, azok sehol nincsenek ehhez képest! Biztos te is tapasztaltad már, hogy kismillió helyen kerested már a válaszokat a VALÓBAN FONTOS kérdéseidre, de mindenhol csak félig-meddig, de leginkább egyáltalán nem kapsz korrekt feleletet. Állandóan falakba ütközöl. Csak úgy elvegetálsz azzal a "lökettel", amit egy mise, meditálás, vagy valami ilyesmi ad, de valahogy sehol se vagy és az egész kifolyik a kezeidből. Nincsen alkalmazható tudásod, hogy okozóvá válj az élet felett. Nos, a szcientológia PONT NEM ILYEN és ebben a tekintetben egyedülálló, efelől biztosítalak. Pont itt kerülnek szépen megválaszolásra olyan dolgok, amiknek már rég ideje lenne... Emellett lesz működőképes technológiád, amivel kezelni tudod magát az életet! Egy filozófiánál mindig azt kell megvizsgálnod, hogy mennyire működőképes. Merthogy ez lenne a lényeg. Hogy működjön... Itt barátom olyan dolgok vannak, hogy lerepül a fejed! Ez odabasz! Itt nincs szarakodás, mint máshol! Ez az a témakör, amit egész életedben kerestél és ez az, amit mindenki más is keres! Trust me! Csak sok a hülye, akik teljesen elzárkóznak, nemhogy megkérdezzék egy ehhez hasonló oldalon, hogy "Esetleg tapasztalat, mellette, ellene?". Vágod? A másik fele, hogy az ellenségeidnek (kormányok, bankok, IMF, stb...) abszolút nem áll érdekükben, hogy te jobb állapotban legyél és egy használható tudás által okozóbb legyél. Halottan akarnak téged látni, ne ámítsd magad mással... Nehogy már valaki megszabadítson téged azoktól a láncoktól, amivel ők pórázon vezetnek téged! Vágási? Ezért is támadják ennyire. Mert k..va jó és alapjában ássa alá azokat a törekvéseket, amikkel elnyomásban tartják az emberi faj azok, akik... Érted már?
Igazából tele tudnám írni az egész szervert, annyi nyereségem van már belőle, úgyhogy ha van valami konkrét kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan, én tudok rá érdemben válaszolni. Plusz az összes itt felsorakoztatott negatív véleménynek tudom a miértjét, inkább engem kérdezz, mint ezeket a püréket, akik itt vannak.. Ahogy az időm engedi, válaszolni fogok neked.
Pax-nak # 15/15
Vegyük sorra a válaszaidat.
„legtöbbjük saját tapasztalat híján fikáz”
Az emberek legtöbbjének van tapasztalata a szcientóról, vagy közvetlenül pl. én több évig szenvedtem el a munkahelyemen, vagy közvetve, ismerősök elmesélései által (akik úgy mint én megélték).
„egy olyan filozófiát ismertem meg, ami mellett az összes többi vallás és filozófia eltörpül”
Melyiket? A Xenu féle agymenést?
„Rengeteg olyan kérdésre kaptam választ”
Mégis mik ezek, mert az eddigi hozzászólásokban van konkrétum, de a fél oldalas irományodban semmi konkrétum sincs.
„Itt barátom olyan dolgok vannak, hogy lerepül a fejed! Ez odabasz! Itt nincs szarakodás, mint máshol!”
Konkrétumok?
A szcientó (és bocsánatot kérek a „logos” szót inkább nem használom erre a szektára) nem más mint agymosás, manipulálás, pénzszivattyú.
Ha katolikus vagy bemész a templomba, beülsz a gyónó fülkébe, tanácsot kérsz, és a végén annyit adományozol, amennyit akarsz. A szcientósok meg lehúznak auditálsái díjjal (ami min. 10.000 Ft) veheted a több tíz ezer Ft-os könyveket.
„az összes itt felsorakoztatott negatív véleménynek tudom a miértjét, inkább engem kérdezz, mint ezeket a püréket, akik itt vannak.”
Kedves kérdezők! Több évet dolgoztam szcientós cégben. Kérdezzetek bátran, én az IGAZAT írom le, azt, hogyan törnek meg egy embert lelkileg, hogyan hitetik el vele, hogy semmire sem jó, hogyan csinálnak belőle egy gondolkodni nem tudó szcientós zombit.
Látom közöd nincs az egészhez és te is csak egy vergődő hal vagy a többi között. Ezt 2 mondatból levágtam, úgyhogy buktad!
"Több évet dolgoztam szcientós cégben" - BSM megvolt barátom? Ha nem, akkor minden borul, amit állítasz. Szerintem borul...
"...törnek meg egy embert lelkileg, hogyan hitetik el vele, hogy semmire sem jó, hogyan csinálnak belőle egy gondolkodni nem tudó szcientós zombit." - lol
"A szcientósok meg lehúznak auditálsái díjjal (ami min. 10.000 Ft) " - még egy lol. Sokkal több az mint 10.000Ft
"a fél oldalas irományodban semmi konkrétum sincs." - szerinted elkezdek itt okosítani, ezzel feldobva neked a magas labdát?
"Az emberek legtöbbjének van tapasztalata a szcientóról, vagy közvetlenül pl. én több évig szenvedtem el a munkahelyemen, vagy közvetve, ismerősök elmesélései által (akik úgy mint én megélték)." - Mit éltél meg? Mitől szenvedtél? Azt hogy a fing barátaid panaszkodnak neked hogy valaki leoltotta őket hogy semmit nem érnek?? Nevetséges az hogy így sajnáltatjátok magatokat! Megbántották a kis lelki világodat? Ugye ezt te se gondolod komolyan?
"A Xenu féle agymenést?" - fejtsd már ki nekem ezt a Xenu dolgot! Én még baromira nem találkoztam vele SEHOL az anyagokban, pedig jutott belőlük bőven. Csak a South Parkban láttam, jót is röhögtem, mert ti ennél a hülyeségnél vagytok leragadva, holott köze nincs az egészhez. Egyébként 3-4 orbitális hiba van a South Parkban a szcientológiával kapcsolatban, ami iszonyat nem úgy van, ahogy Parkerék sikeresen megették veled...
Konkrétumokat ne is várjál, ez nem úgy működik hogy károgsz itt és cserébe meg várod az infót! Én személyesen jártam utánna mindennek ezzel kapcsolatban, amíg te meg a nyámnyila barátaid sírtatok anyucinak hogy "azt mondták a kommunikációmra hogy lehetne jobb is", vagy ilyesmi, ami nálatok annyit jelent hogy "nem érsz semmit"...
Csak röviden a pénzről. Amit elkérnek bárkitől képzésre, auditálásra. Ebből a pénzből tartják fent az egyházakat szerte a világon, ami egyszerűen azért kell, hogy működni tudjanak. Ha ismernéd a tanait (bár ez nem a kedvenc szavam rá), akkor tisztába lennél vele hogy miért nem pénz orientált... És azon gondolkodtál már, hogy az a sok templom amit látsz bárhol mennyi pénzbe került és kerül nap mint nap? Szerinted az mennyi lóvé? Azt is ugyanúgy te fizeted az adódból te okos! Már az előtt kihúzzák a zsebedből a lét Orbánék, mielőtt te azt látnád! Ehhez képest korrekt dolog egy szolgáltatásért pénzt kérni, nem?
Egyébként szerintem ott nézitek be sokan a dolgot, hogy a szcientológia nem egy olyan dolog amiben hinni kell, hanem olyan amit csinálni.
Mi is a szcientológia jelentése? Tudományelmélet. Nem tudtok érveket felsorakoztatni, konkrétumokat mondani, tudománnyal alátámasztani tanaitokat. E helyett azt mondjátok, hogy nem akarjátok?! EZ A SZINETÓSOK ELSŐ HAZUGSÁGA.
Marad az üres szavak dobálása, és a budapesti gettóban felnőtt, 10 éves gyerek értelmi szintjén (értsd szlengben) történő kommunikáció. Olvasd már újra a bejegyzésed te szerencsétlen…
BSM? Hm…először nem vagyok a barátod, ilyenekkel mint te nem barátkozom. Másodsorban, hadd engedtessék meg, hogy a társadalom őrült, szektatagjainak a véleményét figyelmen kívül hagyjam, úgy ahogy teszi ezt a többi ember, kis bolygónk lakosságának 99,99999999%-a. Nehogy már egy ILYEN mondja meg nekem azt, hogy ha egy agyment szekta tanfolyamon nem veszek részt, akkor mennyit érek, mennyit ér a véleményem.
Xenu? Ne légy már nevetséges!!! Beütöd a google-ba és már dobja is a találatokat!
„Konkrétumokat ne is várjál” Nem is várok, mert tőletek szcientósoktól ilyet NEM lehet várni.
Nnna, kérem, most legalább "élőben" is van egy kis tapasztalatunk, milyenek is a szcisek...
Köszi, én továbbra sem kérek belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!