Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok miért járnak...

Mit gondoltok miért járnak Jehova tani házról házra?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 16:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
27-es, 28-as, már megbocsáss, de te súlyosan beteg vagy. A felsorolt ostobaságokat milyen nyakatekert módon vették ki a fajtádbéliek a Bibliából! Nem írok hosszan, mert nem érdemel a dolog annyit, de hogy még a dohányzást is belekombinálja valaki abba könyvbe, aminek a megírásakor az íróknak legfeljebb párszáz km sugarú körben volt egyálatlán földrajzi képzetük a világról, és később Amerikából érkezett dohányt is beleénekelje valaki!! Ez világcsúcs! Koleszterin ellen vagy konyhasó ellen nincs valami fontos bibliai utalás? Azok is károsak ám a szervezetre! Gondolom, a kecskeméti repülőnapot is istenkáromlás megtartani, mert nincs benne a Bibliában, meg a vasutas nap sem... te jó ég!
2012. júl. 3. 20:05
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig azért nem válaszolok erre, mert nem vitatkozom.

A koleszterin szint és a testbe bevitt nikotin között óriási különbség van.

A teremtő oxigén használatával lélegezteti a tüdőt, nem nikotinnal.de hagyjuk.

2012. júl. 3. 22:35
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

30-as válaszolónak:

nos ezt nem jól érted. Jézus milyen módon lehet pusztító?

Ez egy különleges hadjárat,a sáskák a felkent keresztények még földön levő maradékát ábrázolja akik kimennek, hogy elpusztítsák a kereszténység legelőjét, oly módon hogy leleplezik a hamis vallást, és kihirdetik rájuk az ítéletet(jelenések 18 fejezet, mi lesz az egyházakkal vallásokkal)Társaikkal a más juhokkal akik a földi örök életben reménykednek,csípős itéletet mondanak a kereszténység bálványaira,s azokra akik nem bánták meg a gyilkosságaikat, spiritiszta szokásukat,lopásaikat, paráznaságaikat, a háborúikat amit szítottak.

a XX.XXl, században a kereszténység a világ engedékenységével helyettesíti isten szavának tiszta erkőlcsi tanításait.

s ha megfigyeled a jelenések könyvének további részeit, láthatod, hogy ezek a sáskák mellvértet viselnek, skorpiokhoz hasonló a fullánkjuk, egy részt kiragadtál, és úgy állitod be hogy Jézus ezeket fogja elpusztítani, ami a további versekből kiderül, hogy ez nem igy van.

2012. júl. 3. 23:09
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

S ha észre vetted volna, akkor a vers többi része azt irja, hogy isten népét azért bántották mert mindig megmondta az igazságot isten szavábol, és a náci támadások, és egyébb csöcselék támadások miatt volt bajuk s mivel sokféle rovart sorol fel ezzel azt tünteti fel, hogy minden féle eszközökkel akarták elhallgattani isten népét, hogy ne hirdessék isten erkölcsi kiválóságát.A teremtő csak megengedte egy darabig, hogy isten népét ezek a szárnyatlan rovarok és többiek bántani fogják az igazságért. Nagyon össze vissza értelmezed, és ennek se füle se farka.

Miért használna fel Jézus minket arra amiért utána elpusztítana minket, ezt jól össze kuszáltad.nem hiszem hogy Jézus ilyen igazságtalan lenne.

2012. júl. 3. 23:19
 35/38 anonim ***** válasza:

Az az erdekes,hogy az alabbi igeverseket ugy magyarazzak,hogy azt csak a tanitvanyoknak mondta Jezus,de azt hogy jarjanak hazrol hazra azt mindenkire ertette,tehat ok eldontik a kis fejecskejukbe,hogy Jezus mit es kinek mondott,ami jobbsn tetszik nekik azt magukra veszik ami meg nem teszik annyira azt csak a tanitvanyokra ertelmezik,hat ez elegge elgondokodtato azert.

1.

Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higyjetek Istenben, és higyjetek én bennem.

2.

Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek.

3.

És ha majd elmegyek és helyet készítek néktek, ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy a hol én vagyok, ti is ott legyetek.

2012. júl. 22. 21:19
 36/38 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Jehova Tanúi közösség tagja, és nem tartok fenn szoros kapcsolatot velük.

Itt többen azt hangoztatják, hogy erőszakosak, és az ismerőseimtől is ezt hallom gyakran. Én meg nem ezt tapasztalom. El lehet velük beszélgetni, érveket érvekkel lehet ütköztetni. Lehet, hogy rólam már lemondtak, azért nem jönnek sorozatosan? Bár én rögtön tisztáztam velük, hogy szívesen beszélgetek velük, de arra ne számítsanak, hogy hozzájuk csatlakozom, mert más közösséghez tartozom.

Miért járnak házról házra? Ezt a Bibliában olvasható jézusi felszólítás mintájára gyakorolják.

Egyébként hogy járjanak? Rétről rétre, vagy mi? :-)

2012. aug. 5. 05:09
 37/38 anonim ***** válasza:

[link]

Ne járjatok házról-házra.

2014. máj. 12. 12:35
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Mert szeretik embertársaikat, és a megmentés lehetőségét szeretnék ismertetni velük .Jézus ezt parancsolta a követőinek: „tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket” (Máté 28:19, 20). Azt az utasítást adta az első tanítványainak, hogy keressék fel az embereket az otthonaikban (Máté 10:7, 11–13). Jézus halála után az első századi keresztények továbbra is hirdették az üzenetüket „nyilvánosan és házról házra” (Cselekedetek 5:42; 20:20). Mi ezeknek az első keresztényeknek a példáját követjük, és azt tapasztaljuk, hogy a házról házra végzett szolgálat hatékony módja az emberek elérésének.Tehát mindenki aki Jézus követőjének tartsa magát ezt kell tegye, sokan épp ezért itélik el őket, és ezért nem népszerüek általába az emberek között, da a tanuk nem népszerüségre vágynak hanem ara hogy azt tegyék amit Iten elvár tölük akár népszerü az akár nem
2014. dec. 5. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!