Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor lett ennyire félreértelm...

Mikor lett ennyire félreértelmezve a Bibliai tanítások? Hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Sok ember szemében a keresztény vallás egyfajta "börtönnek" tűnik, ahol semmit sem lehet csinálni, minden tilos ami jó stb. Hogy fogalmaznátok meg ezt, hogy milyen elgondolása van egy átlag embernek a Bibliai hitről?

Rengeteg olyan kérdést feltesznek ami teljesen ellentmond a Bibliának. Miért lett ennyire elavult az igehirdetés, miért nem látszik a keresztényeken a szabadság, a felszabadultság?

Én azért nem lépek (vagyis azt hiszem), mert a keresztény vallásról olyan képen van ami mindent csak tilt. Kiskorom óta járok gyülekezetbe (mostanában nem) és a szüleim keresztények (annak vallják magukat), de itthon soha nem viselkednek úgy. Szóval ezért bennem elég ferde kép alakult ki bennem a kereszténységről és elég nehéz ezen túllépni, de ahogy észrevettem ez nem csak nálam van így.

A szüleim mindent csak tiltottak, nem mehettem bulizni, rengeteget káromkodott anyum, mindig azt mondták, hogy bűn stb., és egy idő után az a kép alakult ki bennem, hogy sok az álszent és épp ezért nem járok gyülekezetbe. Most barátok nélkül itthon ülök mindig, nem tudok kimozdulni, mert gátlásos lettem mivel meghíztam. 3-4 éve ez megy, minden nyaram itthon töltöm gép előtt.

2012. júl. 1. 17:17
1 2
 11/13 mustafa33 ***** válasza:
46%
És te miért gondolod, hogy te tudod jól?
2012. júl. 2. 03:32
 12/13 ekeke ***** válasza:
0%
Az egész csak kamu, jó üzlet. Ha valóban keresztény akarsz lenni, Jézust kövesd. Hogyan? Mivel mindent eltorzítottak, szerintem sehogy. Én már muszlim vagyok:)
2012. júl. 15. 06:57
 13/13 mustafa33 ***** válasza:
0%
ekeke, nem vagy te moszlim, mert a fényességes próféta (Allah áldja és adjon neki nyugodalmat) Issát is próféta elődjei közé sorolja, tehát aki Őt követei Issát is követi.
2012. júl. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!