Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Értékesnek tartod az életet,...

Értékesnek tartod az életet, miként Isten?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Miként az Isten is xD

Hogy érted, hogy értékesnek tartom?

Úgy, hogy szeretek élni, szeretem ezt a világot és azt, ami benne van? (függetlenül a sok szennytől)

Mi lenne, ha nem lenne életem? Veszítenék valamit?

2012. jún. 18. 12:44
 2/5 yuda ***** válasza:
Ha onnan közelítem meg, hogy Isten az élet forrása, vagy onnan, hogy ő tökéletes, én pedig sem nem vagyok az élet forrása és még sokat kell tanulnom... szóval minden bizonyára Isten már a tökéletessége miatt is tisztábban lát és értékesebbnek látja az életet, mint én, pedig én is nagyra értékelem:)
2012. jún. 18. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. Igen értékesnek s ugy ahogy az alkotoja.ezért nem bántok senkit ha bántanak sem. vegyük alapul a teremtö szeretetét. anyian sértegeti, vádolják rágalmazzák, "nem is létezik elvekkel bántják, pedig alaposan látni lehet az "ujjlenyomatait" az élet minden területén. ennek ellenére hogy ennyire bántják, nem áll bosszút nem pusztit el senkit. hagyott idöt a vádaskodoknak, mint ahogy az ellenségének is hagyott idöt, hogy bizonyitsa állitásait vele szembe. persze vesztésre áll az ellenség, de még vár egy kicsit.mert értéke neki, hiszen akármilyen gonosz is szereti öt, mint a szülö a "rossz" gyermekét. köszönöm
2012. jún. 18. 16:16
 4/5 anonim válasza:
Én szerintem se létezik isten, de b@szki ez meghatott!
2012. jún. 25. 00:49
 5/5 anonim ***** válasza:

^ Mármint micsoda? Az előző válasz vagy a kérdés? :)

Amúgy én is értékesnek tartom az életet, remélem, ugyanannyira, mint Isten. Mindannyian egyszeri és megismételhetetlen élőlények vagyunk. A Biblia pedig azt írja, hogy Isten már anyánk méhétől fogva ismert minket; sőt, már azelőtt is. :)

És a legjobb az egészben: "Egyszer élünk; de örökké."

Ezt Pintér Bécitől hallottam egyszer; tetszik. :D

2012. jún. 25. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!