Kinek az imádatát fogadja el Isten?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 11:08
2/22 pelgrim válasza:
Isten nem egy valaki, aki imáidat elfogadja vagy éppen nem mert talán nem vagy eléggé rokonszenves. Istennek semmi köze a mi imáinkhoz. Azok legfeljebb csak nekünk lehetnek hasznosak.
4/22 anonim válasza:
Isten nem foglalkozik az imákkal. Ezt csak az emberek gondolják róla.
6/22 anonim válasza:
Természetesen csak Jehova tanúiét....blablabla...
7/22 anonim válasza:
Nem csak az imáinkat hallgatja meg, hanem előbb tudja hogy mire van szükségünk, mint mi.
8/22 anonim válasza:
A 6. válaszolónál a pont. :D
Nem unjátok még ezeket az álkérdéseket, kedves JT-k?
9/22 anonim válasza:
szervusztok. kedves felebarátom. remélem tiszta a lelki ismereted. ha már tudod egyáltalán mi az? nncs bizonyiték arra, hogy egy tanu tette fel a kérdést!!!!!!! miért piszkálodsz? ugy se tudsz kihozni a sodrunkból ,mert nem ezt tanitja Jézus. ha nem tudnád idézem:SZERESD ELLENSÉGEDET, ÉS IMÁDKOZZ AZOKÉRT AKIK TITEKET ÜLDÖZNEK!!! ezt fogom tenni, pedig nem tartalak ellenségemnek de én sem vagyok a te ellenséged. nem tudom miért utálsz ennyire? kata
10/22 anonim válasza:
különben a válaszom bibliai: mindenki imáját meghallgatja aki összhangban imádkozik az Ő akaratával!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!