1/12 anonim válasza:
Jah, és pedig South Parkban, a Jézus és a havero kműsorvezetője.
2/12 anonim válasza:
Igen, él, mert feltámadt. Istennél él.
3/12 anonim válasza:
Igen él.Most ott ül a mindenható Atya jobbja felől,és onnan lészen eljövendő ítélni eleveneket és holtakat
4/12 anonim válasza:
A létezik, vagy a van fogalom szerintem helyesebb lenne.
A hol kérdésre nincs válsz, mert nincs értelme emberileg válaszolni rá.
5/12 anonim válasza:
igeeeeeeeeeeeen
ez az egyetlen örömöm :D
6/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést jóval nagyobb tudású egyének se tudják megválaszolni teológiai szempontpontból nézve él mert feltámadt és isten jobbján.Biblián kivül semmilyen "tény" nem támassza alá hogy létezne.Ilyesfajta dolgokat nem tudják ezért hisznek benne.Mint pl Villámlott akkor Zeusz mérges volt kb ennyi alapja van.Mielőtt valaki eretnek pogánynak nyilvánitana hit fontos az én életembe is csak én saját magam módján gyakorlom.
7/12 anonim válasza:
Igen él. Jelenleg a Mennyben jár közben az emberiségért.
8/12 Matyi0216 válasza:
Elég érdekes kérdés:)...a hívők hisznek benne a hitetlenek nem... én hívő vagyok és szerintem Jézus él, hisz vannak megmagyarázhatatlan csodák...JÉZUS ÉL !
9/12 anonim válasza:
szervusztok. többen irtátok hogy Él. hát persze, hiszen a teremtö feltámasztotta aminek sokan szemtanui voltak és aztán vissza ment az atyja mellé várva hogy megkapja a királyi kinevezést.(dániel 2:44)ez megtörtént jelenleg királyként uralkodik (nem összetévesztendő az ember által gyakorolt uralkodással)a szolgái felett akiket kedvesen vezetve támogat.hamarosan az egész föld felett kiterjeszti királyi hatalmát és helyre áll az eredeti rend melyet kezdetben is elhatározott a teremtő. 37.zsoltár 10-11 vers. köszönöm.
10/12 anonim válasza:
Igen, a mennyben. benne van az apostoli hitvallásban is pl:
"Szálla alá poklokra,
harmadnapon halottaiból feltámada,
fölméne a mennyekbe,
ül a mindenható Atyaistennek jobbján,
onnan lészen eljövendő ítélni eleveneket, és holtakat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!