Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Másnak is van lelkiismeret...

Másnak is van lelkiismeret furdalása lombik program miatt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 10:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
ha jól tudom egyébként akkor 2 a minimum amit be kell ültetni feltétlenül,talán megbeszélhetnéd az orvossal,hogy csak ennyit ültessenek be.
2012. jún. 11. 09:42
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nincs.
2012. jún. 11. 13:45
 23/29 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, az orvos azt mondta hogy minél több petesejtet kell leszívni mert nagyon megterhelő a hormonkezelés a szervezetnek. Mert ugye az mindegy hogy ha már meg van termékenyítve akkor fagyasztás előtt vagy után "dobják ki" őket. Nyilván akkor inkább fagyasszák mert hátha később még megszülhetem őket, de ha túl sokan lesznek a drágák akkor ugye ez nem lehetséges. De majd még beszélek vele erről.
2012. jún. 11. 14:50
 24/29 anonim válasza:
100%
Azért is vigyázz, mert nekem is 16-ot szívtak le, mindet megtermékenyítették, de 6 el se kezdett osztódni, néhány nem szépen osztódott és végül 3 olyan maradt, amit be tudtak ültetni. Ez volt az első lombikom, nem sikerült. A másodiknál is 16-ot szívtak le, ott is csak 6 maradt a végére. Nem jó ötlet csak egy párat megtermékenyíttetni, mert mi van, ha pont ők nem osztódnak rendesen? És az első lombik sokszor nem sikerül (én is a második után várom a kislányomat, 31 hetes vagyok), nehogy egy alkalom után azt érezd, hogy Isten akarata az, hogy ne lehessen gyermeked! Még egy kérdés: miért akarna Isten ilyet????? Lehet, hogy azt akarja valamiért, hogy küzdj meg a babáért!
2012. jún. 11. 20:10
 25/29 A kérdező kommentje:
Neked is köszi szépen hogy írtál. És akkor nektek most végül is maradt lefagyasztva embrió? Gratulálok a babucihoz :)
2012. jún. 11. 20:51
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ami a lefagyasztott embriókat illeti, nem tudom, hogy ők már lélekkel rendelkező picurka emberkék-e, ezért nem is tudlak ez ügyben megnyugtatni téged, csak azt tanácsolni, hogy imádkozz, kérd az Úr útmutatását, hogy helyes döntést hozhass és lelkiismeret furdalás nélkül tudd várni a babádat/babáidat.

Nekem eddig még mindig adott választ a kérdéseimre, biztos vagyok benne, hogy neked is fog.Imádkozom azért, hogy így legyen.

2012. jún. 11. 22:50
 27/29 anonim válasza:
100%
24-es vagyok, kérdésedre válaszolva: igen, maradt lefagyasztva 3 "préembrió", mert így nevezik őket tudományosan :o) Szeretnénk majd kistestvért.
2012. jún. 12. 10:53
 28/29 anonim válasza:
89%
Isten adta nekunk az,eszet es lelemenyesseget arra ,hogy boldoguljunk vele. Isten akarata es a papok akarata ket kulonbozo dolog! Felre magyarazzak a szentirast a maguk erdekeik szerint!
2012. júl. 6. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:

én is most készülök lombikra, és én is elmerengtem ezen a kérdésen, hogy Isten mit szólhat hozzá. Valamilyen szinten hiszek benne, korábban megtértem.

Engem nem az embriók "kidobása" zavar. Mert gondolj bele, hány ilyen megtermékenyült zigótát vérzünk ki hónap végén? fogalmunk sincs róla!!! megtermékenyülés történik, de nem tud valamilyen okból beágyazódni. Ez lehet hormonháztartás felborulása miatt, vékony nyálkahártya miatt, vagy egy megerőltető mozdulat miatt, vagy a spermium gyengesége, vagy hibája miatt. úgyhogy ez számomra no para. Ha már Istent keverjük a képbe, akkor ő nem akarta hogy azok megszülessenek. miért lenne különbség azok között, és azok között akit a biológus dob ki a kukába?

engem inkább a természetes szelekció hiánya aggasztott pár napig, de ha úgy vesszük, Isten akarata az is hogy a laboros melyik petesejtet és himivarsejtet választja ki. Kérdezem én, hogy amikor valaki rákos lesz hivőként, akkor is csak imádkozik, és nem megy orvoshoz? nem bizza magát az orvos kezeire? ilyen erővel gáz lenne isten akarata ellen menni és embertől várni a gyógyulást! úgyhogy hülyeség az egész! nagyokosok vannak sokszor az egyházban, akik nem tudnak isten fejével gondolkodni, csak játszák a nagy keresztényt, de kapcsolatuk nincs vele. isten gondolatai magasabbak a mi gondolatainknál. nincs olyan ember a földön jelenleg, aki teljes mértékben kijelenthetné, hogy érti, és ismeri Isten akaratát, és gondolatait. szóval elég merész dolog ilyenekkel vagdalkózni részükről. El is fognak számolni szerintem ezért azon a napon. Te meg csak hallgass a szivedre, én is azt teszem!

egyébként ez régi bejedzés, mi újság azóta, sikerült a baby?

2014. nov. 10. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!