Hogyan tudom elmélyíteni kapcsolatom istenemmel?
Figyelt kérdés
Hogy fűzhető a kapcsolat szorosabbra?2012. jún. 6. 20:28
11/14 anonim válasza:
Egy bensőséges kapcsolatot Istennel nem a felekezetekben keresd, hanem a szívedben.
12/14 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki egy felekezetben vagy felekezet által jut közelebb Istenhez. Lehet, hogy egy adott közösségben könnyebben meg tud nyílni, esetleg mások tanúságtételeit hallgatva közelebb tud kerülni a jó Istenhez. Persze mindehhez szükséges a szív, de az elme is, hogy a szívet jó irányba terelje.
13/14 anonim válasza:
A felekezetek arra jók, hogy erősítsék egymást. Közös imák azért, hogy megmaradjanak a szeretetben. Isten szeretet, ezen kívül nincs más. Jézus A SZERETETRE ALAPOZTA EGYHÁZÁT. Egyébként mindenkinek egyénileg kell elmélyíteni kapcsolatát az Istennel, mert így válik nyilvánvalóvá a világosság amiről Jézus tanított.
14/14 lsandor válasza:
Ez egy érdekes kérdés. Egy barátság akkor válik szorossá, ha sok időt töltötök együtt, sokat beszélgettek, szóval kapcsolatot ápoltok, szerintem ez az Istennel ápolt kapcsolatunkkal is így van. Valamint fontos, hogy jól ismerd a másikat, tehát először jól meg kell ismerni Istent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!