Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha életgyónást végzek a...

Ha életgyónást végzek a papnak akivel jó a kapcsolatom akkor ez a dolog megváltoztathassa a jó viszonyunkat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 01:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Gyónj egy másik papnál.
2011. ápr. 4. 01:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem változtathatja meg.
2011. ápr. 4. 06:26
 3/11 anonim ***** válasza:
attól még megváltoztatja ,,, szal gyónj másiknál
2011. ápr. 4. 07:38
 4/11 anonim ***** válasza:
tapasztalatból mondom: nem változtathatja meg. a gyónással a pap nem élhet vissza. megismer alaposan, így jobban tud bármikor segíteni.
2011. ápr. 4. 08:19
 5/11 nora taylor ***** válasza:
Szeriem sem változtathatja meg, és sokkal jobb olyan papnál gyónni akivel ismeritek egymást.
2011. ápr. 4. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha valóban jóban vagytok, és imádságos lelkű, jó pap, akkor csak jót tehet a kapcsolatotoknak, bármit is tettél életedben eddig. Különben a gyónási titok miatt semmi nem változhat elvileg, még maga előtt is titokban kell tartania, mit mondtál. :) De ha később is nála gyónsz majd rendszeresen, sokat segíthet, hogy tudja, mi hogyan változik az életedben.
2011. ápr. 4. 22:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Jellentem a gyónás megvolt.Az atya sokszor sóhajtozott ha lett volna a kezében biblia akkor azt minden második szavamnál kiejtette volna a kezéből.Kimeredt szemekkel bámult rám amikor bejelentettem 1o éve nem gyóntam.Magázott addig amig ránem jött arra hogy én vagyok az aki előtte térdel.Amig vártam a soromra úgy remegtem mint a nyárfa levél egy őszi estén.De meg kell hogy mondjam azzal hogy beszéltem neki az életemről azzal csak közelebb került hozzám.Azóta jobban megért türelmesebb hozzám és super hogy barátok maradtunk és a barátságunk megerősödött.
2011. ápr. 11. 00:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy megírtad! Istennek legyen hála!!!

Aztán most ne halogasd többet 10 évig. ;)

2011. ápr. 11. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:
de mi ez a hülyeség? a pap nem pszichológus .... nem értem, minek beszélnél neki az életedről? mi köze hozzá?
2011. ápr. 11. 12:13
 10/11 A kérdező kommentje:

1 a pap igen is hogy a lélek gyógyitója

2 ő a barátom és nem cak egy pap

2011. ápr. 11. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!