Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyik ismerősöm vallásomra...

Egyik ismerősöm vallásomra nézve sértő képet csinált, hitem istenségét rajzolta meg ily módon! Mit tehetek ezen ügyben? 19F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyismerősöm olyan képet csinált (nem sértő szándékból, vagy ki tudja) ahol hitem istensége discoban van, szipuzik, be van rúgva, DJ pultnál egy szent illető, illetve ágyéka fehér foltos, mivel egy lányt karol át, akinek csípőjén a vallásom szimbóluma, amin fehér folyadék folyik... Szerinte ez a kép "poén", de nekem nem az, nagyon megsértett vele... Ez tegnap délelőtt volt, azóta nem beszéltem vele, a kép amit ajándéknak szánt visszájára sült el...

Mit tegyek ezzel a helyzettel?

2012. jún. 3. 14:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Lépj túl rajta, hanem tetszik, ne nézd ennyi, amit tehetsz. Sok dolog lesz még ami nem fog tetszeni, de nem mindenkinek azonos az értékrendje a tieddel. Ezt el kell fogadni, hisz joga van azt rajzolni, amit csak szeretne.

Amúgy én ateista vagyok, de tök jól alszom még attól, ha valaki szapulja az ateistákat! ;)

2012. jún. 4. 15:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nagyon rosszul esett, amit rajzolt. Ha elfogadja ezt, bocsánatot kér tőled, és többé semmilyen formában nem ócsárolja a vallásodat, bocsáss meg neki.
2012. jún. 5. 12:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!