Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyik ismerősöm vallásomra...

Egyik ismerősöm vallásomra nézve sértő képet csinált, hitem istenségét rajzolta meg ily módon! Mit tehetek ezen ügyben? 19F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyismerősöm olyan képet csinált (nem sértő szándékból, vagy ki tudja) ahol hitem istensége discoban van, szipuzik, be van rúgva, DJ pultnál egy szent illető, illetve ágyéka fehér foltos, mivel egy lányt karol át, akinek csípőjén a vallásom szimbóluma, amin fehér folyadék folyik... Szerinte ez a kép "poén", de nekem nem az, nagyon megsértett vele... Ez tegnap délelőtt volt, azóta nem beszéltem vele, a kép amit ajándéknak szánt visszájára sült el...

Mit tegyek ezzel a helyzettel?

2012. jún. 3. 14:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Sértőtdj meg és rágódj ezen egy hétig!

2012. jún. 3. 15:22
 12/22 eric_one ***** válasza:
Nos, az ember a rokonait nem, de a barátait azért megválogathatja. Nem kell neked olyan személlyel közösséget vállalnod aki emberi méltóságodban nem tisztel, megvet, kigúnyol.
2012. jún. 3. 15:25
 13/22 A kérdező kommentje:

15:25

Teljesen igazad van! Azok után amiket tett, nem méltó arra hogy az ismerősöm legyen, nem kell hat vele lennem.

2012. jún. 3. 15:34
 14/22 anonim ***** válasza:
2012. jún. 3. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
A képet hol lehet megtekinteni?
2012. jún. 3. 19:28
 16/22 A kérdező kommentje:

19:28

Sehol. Ez egy ceruza rajz, s biztosíthatlak, nem lesz lefényképezve vagy beszkennelve, feltéve gépre

2012. jún. 3. 19:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Túl kellene ezen lépni. Olyan mint ha azt mondta volna, hogy lapátfüleid vannak.
2012. jún. 3. 19:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem lesz látható:(
2012. jún. 3. 20:14
 19/22 Granulátum ***** válasza:

Ezért örülök, hogy nincs vallásom, és az se zavar ha az ateistákat meg az ateizmust szidják.

Ez bizony a napjainkban dúló a demokrácia és a dogmatika harca, kíváncsi vagyok mi lesz a vége.

2012. jún. 3. 22:29
 20/22 anonim ***** válasza:

A "barátod" kb olyan messze van a kereszténységtől mint Makó Jeruzsálemtől.

Megdöbbentő amiket írsz, én még ateistáktól sem tapasztaltam ilyen mértékű intoleranciát.

A helyedben én is elbeszélgetnék vele, és ha nem változik a viselkedése, egyszerűen megszakítanám vele a kapcsolatot és imádkoznék érte.

2012. jún. 4. 01:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!