Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ószövetséget szerintetek a...

Az ószövetséget szerintetek a zsidók írták?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 13:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ezek közkedvelt fantazmagóriák. Mintha olvasnád. Tudod mi a véleményem arról, ha több szájból hallom ugyan azokat a szavakat? Agymosás. Tudod, hogy hányszor hallottam már ezt... Támaszd alá. Te azt állítottad, hogy "hatalomszerzéskor nyugodtan hivatkozhatnak erre, hogy ők kiválasztottak".

Tessék, állítottál valamit, támaszd alá. Mert addig csak antiszemitizmus, rasszizmus legfeljebb.

És még valami, hoznál nekünk egy hivatalos linket dokumentálva, hogy Magyarország vízkészletei az ő birtokukban vannak. Ugyanis, ha nem, akkor becsületsértés és vádaskodás, amit itt csinálsz. Bizonyítékot, és fejezd be az általánosítgatást.

2012. máj. 28. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már kérdező, de akkor a többiek elég sötétek lehettek, ha ezzel bekábíthatták őket a zsidók, hogy ők a kiválasztott nép, és így tudtak uralkodni rajtuk!
2012. máj. 28. 21:04
 23/28 anonim ***** válasza:
Gondoltátok volna, hogy a kérdező ennyire egyszerű? Én meg itt még fárasztottam magam valami válasszal. Világuralom, persze... Sőt, ha nem vetted volna észre, minden színesbőrű államfő is zsidó, csak néha feketére festik magukat, néha meg ferde szemet csináltatnak... sőt, minden vezető pozícióban is ők vannak, taxi, busz, vonat, repülő, de még a vakvezető kutyákról is kimutatták, hogy ők is zsidók, mert vezetők. Muhaha...
2012. máj. 28. 21:16
 24/28 A kérdező kommentje:
Ki beszél államfőkről? azok csak bábuk. A háttérből irányítókra gondolok.
2012. máj. 30. 12:16
 25/28 anonim ***** válasza:
54%
Sőt, a zsidóság cseppfertőzéssel terjed.
2012. máj. 30. 12:31
 26/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, menekülj, amíg nem késő. Lehet, hogy már régóta figyelnek, és nemsoká el fognak kapni... De megpróbálok segíteni, hogy megszabadulj tőlük; csak nézz be ide, és nagyon figyelmesen olvass:

[link]

Üdv. :)

2012. máj. 30. 14:11
 27/28 A kérdező kommentje:

Miért terjedne cseppfertőzéssel te troll?

Trollokra nem vagyok kíváncsi.

2012. máj. 31. 08:37
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nincs humorérzéked, és szociopata vagy. Ez a kettő.
2012. máj. 31. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!