Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtok egy-pár vallást felsoro...

Tudtok egy-pár vallást felsorolni, mert szeretnék rátalálni a hozzám illő vallásra. Nem nagyon szeretem a szigorú vallásokat, amik nem fogadják be a többi vallást. (? )

Figyelt kérdés
Mostanában a Wicca valláson gondolkoztam, de megrémített az egyik videó, meg a tapasztalatok, így ebben bizonytalan vagyok, hogy tényleg valljam-e ezt a vallást. A kereszténység sem jöhet nagyon szóban, mert babonás vagyok ezzel szemben...

2012. máj. 24. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bódhiszattva-ideál ;)
2012. máj. 25. 17:56
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nem nagyon szeretem a szigorú vallásokat, amik nem fogadják be a többi vallást."

A más vallásokat befogadó vallás az meg mi a fene?

Amúgy neked nyilvánvalóan nem kell igazi vallás, hanem a "vallásos" emberek 90%-ához hasonlóan neked dekoráció kell, néhány stíluselem.

Így könnyű dönteni: ha a gótikus katedrálisok tetszenek, legyél katolikus, ha a tibeti kolostorok, akkor legyél buddhista, ha az élénk színű ruhák és nagy nyüzsgős ünnepek, akkor hindu, vagy ha férfi vagy, és női társaságot keresel, akkor legyél muszlim, mert muszlimnak sokkal több nő szokott beállni.

2012. máj. 25. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:

13:14

"Figyelj:ha egy ,a sajnát értékrendednek megfelelő vallást szeertnél találni nehéz lesz,mert nem arról szól !"

Van itt szó bármilyen értékrendről? :))) Itt arról van szó, hogy melyik vallás az, amelyik "buli", de nem szigorú.

2012. máj. 25. 23:54
 14/14 anonim ***** válasza:

18:29

A bégető kisbirkák különféle társaságai (vallások, pártok, mozgalmak, szubkultúrák, törzsek...) közül az egyik legnépszerűbb mostanában a "szabadgondolkodó" (materialista, naturalista, ateista) birkatársaság. Szerintem is jó ötlet közéjük beállni bégetni, mert általában célszerű nagyobb klubokhoz csatlakozni. A probléma viszont az, hogy a nagy klubok nem elég exkluzívak.

2012. máj. 25. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!