Milyen 'meghökkentő' vallásokat ismertek?
nem ilyenekre gondoltam...
légyszíves, ne a fő vallásokat írjátok!
köszi :)
A frizbiteriániusok abban hisznek hogy haláluk után a lelkük felmegy a tetőre és onnan többé sehogy se lehet leszedni :)
Ezt egyébként itt tanultam a gyk.-n. Ebből is látszik milyen hasznos ez a honlap. :)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:40
Én is itt hallottam róluk; viszont valaki már kitalálta, hogy hogyan lehet mégiscsak leszedni a lelküket a tetőről. Sajnos nem emlékszem, ezt is itt olvastam-e, és a pontos szövegre sem, pedig vicces volt. :)
gyakorivalasz2 válasza tegnap 14:45
Szia! Még nem válaszoltál a legutóbbi kérdésemre /egy másik témánál/; de ismét kérdeznék valamit, ami nagyon érdekelne; remélem, erre most válaszolsz.
A fundamentalista ill. a pünkösdi karizmatikus keresztények iránti, a gyk-n többször kinyilvánított, mélységes ellenszenved oka a jelenlegi ateizmusodból vagy a római katolikus ministránsfiú múltadból, esetleg mindkettőből származik?
Válaszod előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!