Szerintetek be kéne-e tiltani a vallásokat / és miért?
nem a vallásokat kéne betiltani, hanem az egyházakat!
amíg mindenki szépen magában hisz, azzal nincs semmi gond.
azzal van, amikor népbutítás lesz belőle, és az emberek nem látják tőle a valóságot, megpróbálják másra rákényszeríteni az elvakult illúzióikat.
hogyan tiltanád be? betiltod az embereknek, hogy higgyenek?
Ez még a vörös khmereknek sem sikerült!
Igy van.
A vallás rendben van,de az egyház a mostani valójában,ahogy régen is csak a pénzszerzésről szól.
Lassan az összes iskola egyházi lesz (nálunk most tettek szert mégegyre),adóbevallásnál a +1%-ot csak valamilyen vallási intézménynek lehet adni (soha nem adtam nekik),az iskolák fenntartásához állami hozzájárulást kérnek/kapnak ( a Te és az Én pénzemből tartják fent).
A vallás egy nagyon jól álcázott pénzügyi intézmény,ahol az alkalmazottak (papok) konkrét munkát nem végeznek,csak még több embert szerveznek be a hitre alapozott piramisjátékukba,akiktől mégtöbb bevételt remélnek,és újabb tagot.
Szerintem a vallás csak szélhámosság-csalás-önámítás...
Persze megkövezhetnek a hívők,de én a színfalak és szép szavak mögé látok.Gondolkodjatok!!!!
Ááá nem vagyok vallásos, de azért ezt a "konkrét munkát nem végeznek" dolgot inkább vedd ki. Egy papnak is rengeteg munkája van, kb. mint egy pszichológusnak.
A szomszédunk református lelkész, pl. ő rendszeresen jár a börtönbe és beszélget az elítéltekkel, segít nekik elviselhetőbbé tenni az ottlétet. De amúgy is folyton úton van, mindenhová megy segíteni.
Szóval tessék ezt átgondolni, mert a jelek szerint baromira nem látsz a színfalak mögé, bocsi.
Attól,hogy van 1-2 olyan ember is köztük,akinek tényleg szívügye mások segítése,még nem változik meg a véleményem.
Olvastál újságot,néztél TV-t,halgattál rádiót?????
Pedofil papok,egyházközség pénzével lelépő papok.....nem csak Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!