Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik írták a Bibliát?

Kik írták a Bibliát?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 16:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"nem vagyok materialista,de infantilis se..."

Hallottad már,hogy az öndicséret büdös: Úgyhogy ne bűzölögj!

"Persze imádkozhatsz amennyit csak akarsz,fenét se érdekli,és..."

Neked az kell,hogy másik dologgal legyen alátámasztva az egyik. Hát akkor most nem én beszélek,hanem más. Olvasd hangosan,hátha akkor biztosan bejut agyhelyedbe.

Dr.Carl Jung.

Az elmúlt harminc évben a világ minden civilizált országából fordultak hozzám betegek. Sokszáz embert kezeltem.Harmincöt évesnél idősebb betegeim közül - tehát azok közül akik életük második szakaszában voltak - egy sem akadt akinek a baja végsősoron ne az lett volna,hogy nem lelte az életben a vallásnyújtotta vigaszt. Biztosan állíthatom,hogy mindegyik azért betegedett meg,mert elvesztette azt,amit az élő vallás adott minden időben a hívőknek,és egy sem gyógyult meg,aki nem találta meg újra a vallás nyúltotta vigaszt.

Most én jövök: Ha már nem akarsz Istenre és tanítására hallgatni,akkor legalább ellenlábasára a "nagy Leninre" hallgass: azt mondta: "Tanúlj,hogy taníthass" Persz ezt mástól is lehetett tudni.

"Tanúlj tinó Ökör lesz belőled"

2012. máj. 24. 18:18
 22/24 Kutyus70 válasza:
0%
Engem az a kérdés még inkább izgat, hogy hányszor írták át, hányszor tettek hozzá, és hányszor vettek el belőle?! Pedig ott valami olyasmi is le van írva, (az Úr szavai) hogy "aki ebből elvesz, vagy hozzátesz, az..." És le van írva az ítélet ami vár rá ezért a főbenjáró bűnért. Mégis voltak, akik mertek hozzátenni, vagy éppen elvenni. A mostani formája is állítólag hiányos.
2012. máj. 27. 17:43
 23/24 Kornélka válasza:
20%
A teljes írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre, hogy tökéletes legyen az Isten embere minden jócselekedetre felkészített. (Biblia, II. Timótheus 3:16-17)
2012. máj. 29. 16:58
 24/24 Szerzetes7265 ***** válasza:
Jó magam azt gondolom azok írták akiket a mai kor megnevez. A biblia valószínűleg igaz kivéve amiben én nem hiszek a Jézus álltal tett csodákban és a feltámadásában. Ember feletti dolgok soha nem történtek és nem is fognak. Meghalunk és ugyan úgy mint bármilyen élőlény megszününk létezni.
jan. 28. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!