Van információtok olyan iskoláról, amely a Hit Gyülekezete kezelésében működik?
Átviszi-e az oktatásba hitelveit a H.Gy?
Ha igen,mik ezek az elvek?
Pietrosol, legyél oly kedves a linket bemásolni, ahonnan ez az információd származik. A Google keresőjével egyetlen betűt nem találtam, pedig ennek bizonyára lenne valami nyoma az interneten. Így sajnos nagyon az a gyanúm, hogy csak a jobbikos haverjaidtól hallottad, de a valóságtartalma 0, vagy ahhoz nagyon közeli.
Azt viszont simán el tudom képzelni, hogy egyes pedagógusok benyújtották a felmondásukat. Ugyanis azok a katolikus és jobbikos érzelmű tanárok, akik eddig is uszították a diákokat és a szülőket, ill. akik megszégyenítették az iskola hites tanulóit, bizonyára most menekülőre fogják.
[Szerintem ez lenne a legjobb, mert ilyen embereknek nincs helyük az oktatás-nevelés területén. Nem tudom, hivatalosan panaszt emeltek-e ellenük; ha igen, akkor a vonatkozó jogszabályok értelmében e törvénysértésekért úgyis felmentés jár...]
Az eddigi ismereteim alapján egy javaslat: Nem csak a jobbos médiából kellene tájékozódnod, ill. nem kellene mindent elhinned, amit ott írnak.
A 06. 13-án kiírt kérdésedben is beidéztél egy szövegrészt, amit csak és kizárólag a Jobbik honlapján lehetett megtalálni. ("Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő asszony...Emlékeztetett: A Hit Gyülekezete a „szupergettó”-ként elhíresült Gázai övezet Izrael általi terrorbombázása idején azért imádkozott, hogy minél teljesebb legyen a pusztítás, a lehető legtöbb áldozatot követelje a támadás.")
Bemásolom a linket arra az esetre, ha valakit érdekel a téma, mivel szintén a Hit Gyülekezetével kapcsolatos:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..
Idézem onnan a 20. választ, amely egy számomra elképesztő videó linkjét tartalmazza a jobbikkal kapcsolatban:
"Már bocsi, de nem ez a nő volt aki szerint a jobbikos feliratú fehér tesipóló jobban néz ki, mint a Váci utcai áruk?
És még komolyan vannak, akik odafigyelnek a hülyeségeire??"
Te megnézted ezt a videót? Mit válaszolnál erre a kérdésre?
Amit eddig a jobbosok csináltak, az jóval több a soknál. Semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy az iskolaátvételekkel kapcsolatosan folytatott hecckampány miatt (tüntetés szervezése stb.) a HGY pert indított.
"Polgári pert indított a Jobbik képviselői ellen a Hit Gyülekezete az elmúlt hetek iskola-fenntartási kérdések ürügyén zajló hecckampány miatt, áll az egyház közleményében.
A Hit Gyülekezete Kulcsár Gergely, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke; Rubi Gergely, Hajdú-Bihar megyei alelnök; Ferenczi Gábor, Veszprém megyei elnök és ifj. Hegedűs Lorántné, az Országgyűlés jegyzője ellen indítottak pert az egyház jó hírnevének megsértése miatt."
Forrás:
Nagyon remélem, hogy a HGY megnyeri a pert. Talán egyes politikusok és a szimpatizánsaik a fejükhöz kapnak végre, hogy nem lehet büntetlenül művelni bármit; a törvények rájuk is ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra.
Bemásolom ide is azt a linket, amit a másik kérdéshez; eszerint a Jobbik vezető tagjai közül legutóbb Szegedi Csanádról derült ki, hogy zsidó felmenői vannak. Talán most visszavesznek a sebességből ezen a területen is. Szegedi nyilatkozatából már látszik némi előrehaladás...
Szóval, szerintem már mindegyik kérdés szét lett hivatkozva különböző forrásokkal, ezeket is figyelembe kellene venned. És légy szíves a te hírforrásodat megmutatni, én ezt várom kíváncsian. :)
Szia!
Én a Bornemissza Péter Általános Iskolába járok az Újszász utcába. De van egy a Szávában is, valamint egy főiskolájuk a Szent Pál Akadémia. Nálunk hetente 1-2x van biblia óra. Nem lehet miniszoknyát hordani meg kivágott pólót, sem pedig rövidnadrágot. Tesire is csak félcombig érő nadrágot lehet venni. A gyerekek nem káromkodhatnak és nem szólhatnak vissza a tanárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!