Ha én kiválasztott vagyok (nagyon úgy tűnik), akkor a felsőbb hatalom miért dob elém megmászhatatlan akadályokat?
kaptam gyerekkorom óta egy ajándékot, méghozzá az írás hatalmát, de ez mára már szinte teljesen elveszett.
én úgy éreztem, kiválasztott vagyok, megajándékozott, és próbáltam ezt nem sajátom malmom hajtására felhasználni, hanem az igazság, a lelkiismeret, a jobbá válás (másoké) kibontakoztatásának lehetőségeként szolgálatba venni.
a probléma az, hogy az utóbbi pár évben rohadok.
meghalnak rokonaim, elhagynak szeretteim, hátbaszúrnak szerelmeim és bizalmasaim, fogy az erőm, rohad a testem, elmém kezdi felmondani a szolgálatot, néha már csak hangtalanul zokogok, és nem értem, miért.
szinte mindenem elveszett az utóbbi időben, körülöttem, kívül, belül, legbelül.
és olyan helyzet alakult ki, ahonnan nem lehet felállni, mint mikor egy járműnek nem csak a motorja megy tönkre, hanem szinte minden egyes alkatrésze, és megjavíthatatlanná válik.
miért történik ez velem, ha kiválasztott voltam, vagyok?
Mire lettél amúgy kiválasztva és honnan tudod ennyire biztosan, hogy így van?
Miket írtál?
írni nagyjából már minden 8 éves tud...
nekik is megadatott XD
te meg csak simán hülye vagy...
Szia!
Próbálj meg nagyon figyelni, légy szíves: Azzal, hogy naponta kiírsz egy-egy kérdést, nem lesz jobb, minden marad a régiben.
Tessék, itt van a tegnapelőtti kérdésed, aminél egyáltalán nem reagáltál a válaszokra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
A változáshoz lépned kell, tenned kell valamit!
Javaslom, hogy mielőbb keress valakit, akiben megbízol, és mondd el neki a problémáidat őszintén; ill. fordulj szakemberhez.
Mivel a Vallás kategóriában vagyunk, gondolom, valamennyire hiszel Istenben. Így a legjobb lenne, ha keresztény pszichológust keresnél fel. Tudom ajánlani Dr. Tapolyai Emőkét, ő egy nagyszerű pszichológus, a honlapján fel tudod venni vele a kapcsolatot, hogy személyesen találkozzatok.
Addig is díjmentesen letöltheted kb. 20 előadását:
Nézz be ide is:
Ne add fel, tarts ki! Ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad ezek az érzések! Keress VALÓS segítséget!
Sok szerencsét. :)
Kérdező, még mindig bújócskát játszol. :(
Hogy vagy, hogy érzed magad? Remélem, jobban. Tudunk esetleg segíteni valamiben?
Minden jót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!